Sportszemle — 2013/03/11 at 06:30

Sportszemle 2013.03.11.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Vérátömlesztés lett a vitaminadagolásbólA héten a holland kerékpározás egyik ikonja, a két Tour de France-szakaszt is nyerő Michael Boogerd is bevallotta, hogy szinte egész karrierje alatt doppingolt. Az is kiderült, hogy csapatának, a Rabobanknak is megvolt a maga doppingdoktora. Michele Ferrari és Eufemiano Fuentes után Geert Leindersről is kiderült, hogy orvosi tudását nem csak az edzéstervezésre használta, sokkal inkább arra, hogyan adagolja a tiltott szereket.

Embedly Powered

Répás Béla: Hívott a Vasas, de nem mentem.Répás Béla a 70-es évek kiemelkedő magyar futballistája volt. Az ország egyik legjobb középpályásának tartották. Keresték őt itthonról is, külföldről is, de egész pályafutása során hűséges maradt a Salgótarjáni Bányász csapatához. A 65 éves tarjáni legendával otthonában munkatársunk készített interjút. – Hogy van? – A körülményekhez képest, köszönöm, jól vagyok.

Embedly Powered

A McLaren az agresszív fejlesztésben látja az utat A McLaren nem véletlenül döntött úgy, hogy szakít a korábban bevált módszerrel, és a folyamatos evolúció helyett a radikális lépést választja 2013-ra. Jenson Button szerint az MP4-28-ban nagyon sok a potenciál, és erre kívánnak építeni az idei szezonban.

Embedly Powered

via Hvg
Egyre nagyobb az érdeklődés a Hungarian Open irántÉvről évre egyre nő az érdeklődés az Egerben harmadszor sorra kerülő Hungarian Open nemzetközi paraasztalitenisz-verseny iránt. “Idén már 24 országból 154 játékos jött el a versenyre, ami egy új paralimpiai ciklus elején óriási dolog – mondta Gömöri Zsolt, a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) elnöke a Hotel EgerÚParkban, a viadal egyik helyszínén (a másik a sportcsarnok) tartott pénteki sajtótájékoztatón.

Embedly Powered

Nőtt az NB I értéke, csökkent a légiósok számaA magyar átigazolási időszak zárását követően az elmúlt években még több helyen változott a keret, de a legtöbb csapatnál erre most nem láthattunk példát. Egy forduló elteltével, az átigazolási adatok tanulságait megvonva itt az ideje egy kis értékelésnek.

Embedly Powered

Európa legnézettebb vb-je a debreceniEurópában még nem volt annyira nézett rövidpályás gyorskorcsolya-világbajnokság, mint a hétvégén Debrecenben rendezett sportesemény – mondta Kósa Lajos, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) elnöke. A hajdúsági megyeszékhely polgármestere a vasárnapi program előtt megtartott sajtótájékoztatón – az eseményt értékelve – úgy fogalmazott, még a nemzetközi szövetség (ISU) vezetői is meglepődtek azon, hogy a pénteki és a szombati napon átlagosan 2000-2500 néző volt a Főnix Csarnokban.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.03.08.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close