Sportszemle — 2013/03/06 at 06:30

Sportszemle 2013.03.06.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Egy kis cseh klub törte át a hallgatás falátEgy kis cseh klub törte át a hallgatás falát – A Teplice az első futballcsapat Európában, amely nyilvánosságra hozta futballistái fizetését, jutalmait.

Embedly Powered

Három magyar csapat az UniversiadénA férfi és női vízilabda-, valamint a női kosárlabda-válogatott képviselheti a csapatsportágakban a magyar színeket júliusban a kazanyi Universiadén, az egyetemi és főiskolás sportolók világjátékán. Oldal nyomtatása Szövegméret növelése Szövegméret csökkentése A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) hétfői tájékoztatása szerint a nevezéseket és a részvételt a Nemzetközi Egyetemi Sportszövetség (FISU) hagyta jóvá.

Embedly Powered

Jövő héten lehet CAS-döntés a zártkapus vb-selejtezőrőlA nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) a jövő héten dönthet arról, hogy felfüggeszti-e a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségnek (FIFA) a március 22-ei magyar-román világbajnoki selejtezőre vonatkozó zártkapus büntetését, a végső döntést pedig majd később hozza meg.

Embedly Powered

via Origo
Mégsem kezdik bontani jövő csütörtökön az Albert StadiontMég nincs meg a közbeszerzési pályázat győztese, így a korábbi hírekkel ellentétben nem kezdik bontani jövő csütörtökön az Albert Stadiont Budapesten. A Ferencváros labdarúgóklubjától származó információ szerint a létesítmény búcsúztatását sem tartják meg jövő szerdán, a zöld-fehérek a Rapid Wiennel szerettek volna játszani, de az osztrák együttesnek nem felelt meg az időpont.

Embedly Powered

via Hvg
Monspart Sarolta: Sportoló nemzet legyünk!Monspart Sarolta szerint szükséges lenne, hogy ne csak Sport Nemzet legyünk, hanem sportoló nemzet is! Ezért a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke mindenkit arra sarkall, hogy sosem késő elkezdeni a testedzést, a sportolást!

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sport és média témával jubilál a meetup

Május 3-án ötödször kerül megrendezésre a Sportmarketing Újragondolva Meetup. A mini-jubileum alkalmából különleges programokra és rendhagyó helyszínre számíthatnak az érdeklődők.

Close