Sportszemle — 2013/02/27 at 06:30

Sportszemle 2013.02.27.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Magyar fociból nőtte ki magát a BarcaA Pep Guardioláról írt könyvében Marti Perarnau újságíró megemlíti, a sokpasszos, labdabirtokláson alapuló Barca-stílus előfutára a magyar Aranycsapat volt, majd abból lett a hollandok által kifejlesztett totális futball, később a brazilok stílusa, és így jutunk el a Barcelonáig.

Embedly Powered

Dennis Rodman Észak-Koreába utazottÉszak-Koreába látogatott kedden Dennis Rodman amerikai kosárlabda-legenda, hogy “kosárlabda-diplomáciával” próbálja javítani a két ország Phenjan februári kísérleti atomrobbantása után tovább romlott viszonyát. Japán sajtóértesülések szerint a Chicago Bulls egykori játékosa az amerikai VICE médiacég megbízásából érkezett Phenjanba, ahol gyerekeknek fog kosárlabdatábort tartani, és a helyiekkel, köztük Észak-Korea legjobb játékosaival fog bemutatómeccset játszani.

Embedly Powered

via Hvg
Skaliczki: Nem tesszük fel a kezünketA Pick Szeged vezetőedzője azt mondja, a BL következő körének esélyese a lengyel Kielce, de mindent megtesznek majd a továbbjutásért. Mint arról írtunk, lengyel ellenfelet, a Bajnokok Ligájában eddig 100 százalékos teljesítményt mutató Kielce együttesét kapta a Pick Szeged a sorozat nyolcaddöntőjének sorsolásakor. A Veszprémnek a spanyol León jutott.

Embedly Powered

via Hir24
Az új Nagyerdei Stadionban már 2014 márciusában meccs leszKósa Lajos debreceni polgármester volt a DIGI Sport Reggeli Start című műsorának vendége.

Embedly Powered

Dacolnak a hideggel a topless szánkósokAkik unalmas találják, hogy vastag síruhába öltözve csúszkáljanak a havas lejtőkön, azok figyelmébe ajánljuk az új őrületet, a topless szánkózást. A vállalkozó kedvű férfiak és nők egy szál alsóneműben és egy bukósisakban csúsztak le egy 100 méteres pályán a németországi Altenbergben, és az esemény népszerűségét mutatja, hogy többezer szurkoló figyelte a versenyzőket.

Embedly Powered

via Origo
Szombaton rajtol a magyar finálés elődöntő a hokiligábanSzombaton rajtol a jégkorong MOL Liga Dunaújváros-Miskolc és Csíkszereda-Érsekújvár (Nové Zámky) elődöntője, és az előbbi párharc egyben magyar bajnoki döntő is. A liga keddi tájékoztatása szerint a párharcok az egyik csapat harmadik sikeréig tartanak. A győztesek a MOL Liga döntőjét a tervek szerint március 12-én kezdik.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Gém, szett, meccs: intelligens teniszütő a Babolattól

A Babolat szenzorokkal teli teniszütője a játék minden pillanatát rögzíti digitális formátumban: ahogyan az ütőt tartod, a pörgetéseidet vagy éppen...

Close