Sportszemle — 2013/02/25 at 06:30

Sportszemle 2013.02.25.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Megkapták a pólósok a szerbeket a vébéreA sorsolást vasárnap délben ejtették meg Barcelonában, ahol július 19. és augusztus 4. között bonyolítják majd le a 15. vizes vb-t. Az előzetes kiemelésnél a férfi csapatot a második kalapba tették, mivel a válogatott a tavaly nyári olimpián csak ötödikként végzett. A női válogatott mint londoni negyedik helyezett az első kalapba, vagyis a négy fő kiemelt közé került.

Embedly Powered

via Origo
Személyi kultusz? José Mourinho utca SetúbalbanJosé Mourinhóról utcát neveztek el szülővárosában, Setúbalban. Pedig még meg sem halt a portugál edzőfejedelem… A Real Madrid szakvezetője nemrégiben töltötte be az ötvenet, és már utca őrzi a nevét. Szülővárosa, Setúbal tiszteleg ekként nagy szülötte előtt. Hogy élő emberről utcát elnevezni a személyi kultusz megnyilvánulása, azt nem tudjuk – Magyarországon nem szokás…

Embedly Powered

Csoda, de nincs halott a Nascar-balesetbenLegalább huszonnyolc néző megsérült szombaton egy floridai Nascar-futamon, amikor egy versenyautó a pálya védőfalának csapódott, és egyik kereke, illetve nagyobb roncsdarabjai a nézőtérre hullottak. A verseny vége felé egy kanyarban tucatnyi versenyautó rohant egymásba, miután szétdurrant az egyik jármű kereke.

Embedly Powered

Kovács Sarolta ötödik lett Palm SpringsbenKét magyar is befért az első tízbe a női döntőben Palm Springsben, az öttusázók idei Világkupa-sorozatának első versenyén: Kovács Sarolta ötödik, Gyenesei Leila pedig tizedik lett. A finálé harmadik magyar résztvevője, Földházi Zsófia a 26. helyen végzett.

Embedly Powered

via Hvg
A városé lett a Haladás pályája – Sport24Szombathely város tulajdonába került a Haladás labdarúgócsapatának otthont adó Rohonci úti sporttelep. “Az MNV részéről már korábban megtörtént a szerződés aláírása. A város vezetői úgy gondolták, hogy azt a régóta várt pillanatot, amikor végérvényesen pont kerül a sportcélra használt volt MÁV-ingatlanok (a Rohonci úti sporttelep, a Kondics utcai labdarúgópályák és dobópálya, valamint a Kalandváros melletti cirkusztér) önkormányzati tulajdonba kerülésére, a nyilvánossággal is megosztják.

Embedly Powered

via Hir24
NB I: tekintse meg egy helyen az összes téli átigazolást! – NSOFebruár 21-én bezárt a piac (ezután már csak klub nélküli játékosok szerződtethetők) – tekintse át a téli játékosmozgásokat! A magyar labdarúgás átigazolási piacának legfrissebb fejleményei.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A hazai sporttámogatás 2013-ban

Az olimpiai éveket követően a sport támogatására szánt összeg mindig visszaesik. Ezt a Magyar Olimpiai Bizottság [MOB] frissen közzétett listája...

Close