Sportszemle — 2013/02/21 at 06:30

Sportszemle 2013.02.21.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Új szabályokkal kezdődik az öttusa-világkupaAz idén bevezetett új szabályokkal és a programba újként bekerült vegyes váltóval indul szerdán az öttusázók idei világkupa-sorozata az egyesült államokbeli Palm Springsben. A nemzetközi sportági szövetség az első versenyt felvezető beharangozójában emlékeztet arra, hogy a korábbiakhoz képest több változás történt a lebonyolításban.

Embedly Powered

Nyáron kezdődik a győri sportcentrum építéseNyáron kezdődik meg Győrben annak a sportcentrumnak az építése, mely a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválnak (EYOF) is otthont ad majd.

Embedly Powered

Az új elnök a régit hibáztatja a birkózás helyzetéértNenad Lalovic, a Nemzetközi Birkózó Szövetség (FILA) ügyvezető elnöke szerint a szervezet éléről szombaton lemondott Raphael Martinetti tehető felelőssé azért, hogy a FILA és a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) között megromlott a viszony.

Embedly Powered

Hevesi: Az NB I-ben a kapcsolati tőke érvényesülAz NB III-ban szereplő Rákosmenti KSK vezetőedzője lett Hevesi Tamás, aki a női vonalat hagyta ott a harmadosztály kedvéért. És hogy miért döntött így? Elárulta az FFT-nek. “A női és a férfi futball között van különbség, de mégis, a férfi futball az férfi futball” – kezdte az interjút Hevesi, aki korábban a REAC edzőjeként egy rövid ideig már megjárta az NB I-et.

Embedly Powered

DIGI Sport HD – Még élesebb helyzetekTörök Gábor politikai elemző szerint nem politikai számításból, inkább éppen annak ellenére, a kormányfő személyes hobbija miatt kap a futball kiemelt szerepet. Az el nem magyarázott támogatások kampánytémává tehetik a labdarúgást – figyelmeztet az MLSZ-ben is társadalmi szerepet vállaló elemző. A DIGI Sport Reggeli Start című műsorában nyilatkozó Török személyes példájával is megerősítette ezt, jelezve: soha semmiért nem támadták annyit, mint a fociban vállalt szerepéért.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

10 lecke a szponzorálás elmúlt 10 évéből

Tanulni a legjobbaktól nem szégyen, sőt egy olyan lehetőség, amit vétek lenne elszalasztani. Minden érzékszervünket a legmagasabb szinten kell használni,...

Close