Sportszemle — 2013/02/20 at 07:25

Sportszemle 2013.02.20.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A FIFA döntött, bevezeti a gólvonal-technológiát a 2014-es világbajnokságonA FIFA megerősítette, hogy a decemberi klubvilágbajnokság és a nyári konföderációs kupa után a 2014-es brazil világbajnokságon is gólvonal-technológiát használnak majd, hogy döntsenek a vitás esetekben. A szervezet indoklása szerint a technológiával szeretnék segíteni a játékvezetők munkáját a mérkőzéseken.

Embedly Powered

Nem tartanám etikusnak az eltávozást – interjú Kökény Roland olimpiai bajnokkalLecsengett az ötkarikás játékok utáni hajcihő, most még egy vébégyőzelmet tervez rövid távon Kökény Roland – párosban Dombi Rudolffal. A Honvéd-telepen beszélgettünk a sportolóval, aki 1988 óta álmodozott az olimpiai aranyról, és jó ideje már csak egy évre tervez előre. 38 éves lesz, mi fér még bele, és mi jön utána?

Embedly Powered

via Hvg
A földönkívüli kannibál – portré Ole Einar Björndalen biatlonosrólEgy hihetetlen pályafutás újabb állomásához érkezett a 39 éves Ole Einar Björndalen, aki a csehországi Nove Mestóban rendezett sílövő-világbajnokságon a címvédő norvég csapat tagjaként megnyerte a férfiváltók 4 x 7,5 kilométeres versenyét, így pályafutása 19. vb-aranyát, összesen ötvenedik olimpiai és vb-érmét gyűjtötte be.

Embedly Powered

via Origo
Telesport.hu – Már 72 műfüves futballpályát adtak átAz Országos Pályaépítési Program első évében, tavaly 72 modern, műfüves futballpálya épült fel Magyarországon. Az MLSZ honlapja kedden arról számolt be, hogy az építkezések májusban kezdődtek, és a december 31-ig eltelt időszakban 12 szabványos, 111×72 méteres nagyméretű, 49 20×40 méteres és 11 12×24 méteres pályát adtak át.

Embedly Powered

Utazási, rendezési gondok Tápai Szabináéknál | TotalSportA támogatók vagy a város segítségében bízik a Vác női kézilabdacsapata, amelynek 3,5 millió forintjába kerül, hogy fogadja az Issy Paris együttesét, illetve elutazzon Párizsba a KEK-negyeddöntőre.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

SAP-technológián fut az NBA statisztikai platformja

Az NBA és az SAP együttműködésének köszönhetőn példátlan mennyiségű statisztikai adathoz férhetnek hozzá a kosárlabda szerelmesei a liga legújabb platformján.

Close