Sportszemle — 2013/02/13 at 06:30

Sportszemle 2013.02.13.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Igyál, vagy nem leszel igazi focistaA teljesen lestrapált Paul Gascoigne a phoenixi repülőtéren még legurított egy sört, mielőtt bevonult volna a rehabilitációs központba, ahol – immár sokadjára – megpróbálnak kezdeni valamit az alkoholizmusával. Nagyjából egy héttel korábban vált a nagy nyilvánosságnak is egyértelművé, hogy a 45 éves angol futball-legenda sürgősen segítségre szorul.

Embedly Powered

via Origo

Új magazint adott ki egy volt államtitkár és egy telesportosMiután tizenegy évig másnál voltak a kiadói jogok, ezúttal újra a Magyar Vitorlás Szövetség (MVSZ) jelenteti meg saját kiadásában meg a Vitorlázás magazint.

Embedly Powered

via Hvg

Máté Pál: Óriási szakmai presztízs a csatornának, hogy visszatért a BL!A Sport Televízió főszerkesztője is nagy izgalommal várja a keddi Celtic-Juventus BL-meccset, ahol debütál a csatorna új stúdiója is. Február 11-én új a Chello Central Europe új gyártóbázisán tartott sajtótájékoztató t a Sport Televízió. A hivatalos esemény után a sportcsatorna főszerkesztőjével, Máté Pállal beszélgettünk.

Embedly Powered

Katalóniáért szívesebben játszanék„Otthon vagyok már itt. Hét éve Barcelona tengerparti részén élek, de ez nem olyan otthon, mint Budapest. Mindig is haza fogok menni, mert magyar vagyok” – két kulcsmondattal kezdte a beszélgetést a spanyol vízilabda-válogatott centere, Szirányi Balázs. Az idén 30 éves, Fradiban nevelkedő játékos először a katalán Mataróhoz szerződött, 2003 őszén Matajsz Márk ajánlotta őt.

Embedly Powered

A Pepsi parodizálja a Coca-ColátA Pepsi parodizálja a Coca-Colát A Pepsi olyan jó paródiát készített a Coca-Cola Super Bowlos reklámjához, hogy új kampánya népszerűbb, mint versenytársáé. 08 Feb, 2013 by SocialTimesStaff A Coca-Cola SuperBowlos kampányát vegyesen fogadta a szakma és a nézők is, nem lett olyan népszerű, mint várták.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Digitális segédedzők

A XXI. században már a sportolás során sem kell lemondani az okostelefonról és egyéb technikai eszközről. Sőt, eljött az idő,...

Close