Sportszemle — 2013/02/01 at 07:00

Sportszemle 2013.02.01.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Szima: Korai temetni a Lokit!Szima Gábor, a DVSC elnöke növelné a klub költségvetését, és cseppet sem aggódik a jövő miatt. A DVSC elnöke beszélt Varga József eligazolásáról, a keret esetleges alakulásáról, valamint arról, hogy hiba lenne ismét temetni a csapatot. Nemrég számolt be sc.hu arról, hogy Varga József fél évre a Bundesligában szereplő Greuther Fürth együtteséhez igazolt kölcsönbe.

Embedly Powered

Kimi Raikkönen kiválasztotta az új sisakjátKimi Raikkönen kiválasztotta az új sisakját – Ötöt terveznek neki, az idei nagyon illik a Lotushoz.

Embedly Powered

Hivatalos: David Beckham a PSG-be igazolt – Sport24Az angol középpályás már átesett az orvosi vizsgálaton Párizsban, és be is mutatták a PSG sajtótájékoztatóján. A Los Angeles Galaxytól távozó 37 éves David Beckham a Paris Saint-Germain együttesében folytatja pályafutását az idény végéig, vagyis öt hónapra szerződött le a középpályás.

Embedly Powered

via Hir24

Kötelező lenne a napi testnevelés az egyetemeken isIdén társadalmi és szakmai egyeztetésekkel indul a felsőoktatási sport szakmai és fejlesztési programját 2020-ig átfogó Hajós Alfréd-terv. Kósa Lajos, Debrecen polgármestere a terv ismertetésekor azt mondta, hogy a középiskola elvégzéséig kötelező mindennapos testnevelést idővel a felsőoktatásban résztvevőkre is kiterjesztik.

Embedly Powered

via Hvg

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Kozmetika a javából

Az egyik legnagyobb kozmetikai vállalat kirívó és egyben unikális kampányt kezdeményezett, amelyben egy híres, női testépítőt kértek fel a promócióhoz.

Close