Sportszemle — 2013/01/31 at 07:35

Sportszemle 2013.01.31.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Budapesten ülésezik az Európai Kézilabda SzövetségMárcius 7-9-én Budapesten tartja soros ülését az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) végrehajtó bizottsága. “Folyamatos a kapcsolatunk az Európai Kézilabda Szövetség vezetőivel, és a 2014-es magyar-horvát közös rendezésű női Eb közeledtével szeretnénk még harmonikusabban együtt dolgozni az EHF-fel” – hangsúlyozta Vetési Iván, a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke.

Embedly Powered

Új stadiont épít a Fradinak az államA sportért felelős államtitkár megerősítette a hírt, hogy elhárultak az akadályok az FTC új futballstadionjának építése elől – adta hírül a Hír24. Lesz pénz a Fradi új, Albert-stadionjára – mondta szerda reggel a Lánchíd Rádióban Simicskó István sportért felelős államtitkár.

Embedly Powered

via Hvg

Eltűnhet az öttusa az olimpiárólA Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) végrehajtó testülete februári ülésén előterjesztést tesz arra, mely sportág kerüljön ki a 2020-as játékok programjából, májusban pedig megnevez majd egyet, amelyet felvenni javasol a közgyűlésnek.

Embedly Powered

via Origo

Csupa magyarból áll a szerb kajak négyesA Bors szerint csak magyar sportolók alkotják a szerb női kajak négyest. Benedek Dalma és Janics Natasa közös párosban gondolkoznak – szerb színekben. A magyar kajak-kenu válogatottak közül Benedek Dalma már meg is kapta új versenyengedélyét szerb férje, Dusan Ruzsics jogán.

Embedly Powered

via Hvg

Telesport.hu – Április végén ismét Fighters’ runA Fighters’ run elnevezésű kalandsport-rendezvényen a résztvevők váratlan helyzetekben tesztelhetik saját erejüket, kitartásukat és rugalmasságukat. Az esemény szerdai sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a versenyt ezúttal is a pósteleki parkerdőben kialakított extrém akadálypályán rendezik. A szervezők szerint a Fighters’ run “olyan, mint a terepfutás, megfűszerezve sárral, tűzzel, vízzel, falmászással és nem kevés vidámsággal”.

Embedly Powered

Változhat az ökölvívók olimpiai selejtezős rendszere | TotalSportA korábbiakhoz képest jelentősen változhat az ökölvívók olimpiai selejtezős rendszere, a 2016-os riói játékokat megelőző világbajnokságról ugyanis már csak a győztesek szereznének indulási jogot a nemzetközi szövetség (AIBA) illetékes bizottságának javaslata alapján. | Totalsport.hu

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A ROI fogságában

Ha a sportszponzoráció üzleti alapokon [ha nem Magyarországon lennénk ezt nem is kéne megjegyezni, mert elvileg mindig így szuperál] működik,...

Close