Sportszemle — 2013/01/17 at 07:00

Sportszemle 2013.01.17.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


 

2016 végére készülhet el az új Nemzeti StadionVígh László, a Nemzeti Sportközpontok (NSK) főigazgatója szerint reálisan 2016 végére, 2017 elejére készülhet el az új nemzeti stadion, amelynek bekerülési költsége a jelenlegi számítások alapján 60 és 80 milliárd forint között lesz.

Embedly Powered

via Hvg

Mátrixos dobás az NBA-meccs szünetébenAz észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) minden mérkőzés nagyszünetében van egy úgynevezett “Money Shot” dobás, amikor a félpályáról próbálkozhat egy kisorsolt szurkoló a kosárra, és ha betalál a gyűrűbe, akkor egy nagyobb pénzösszeget kap.

Embedly Powered

via Origo

Beckham újra Milánóban? – Sport24Lapértesülés szerint ismét szerződtetné David Beckhamet az AC Milan labdarúgócsapata. Beckham bajnokként hagyta ott az USA-t A Gazzetta dello Sport szerdán arról írt, hogy a klub már el is kezdte a tárgyalásokat a 37 éves angol futballistával, aki 2009-ben és 2010-ben rövid ideig kölcsönben a milánói gárda tagja volt, amíg az észak-amerikai liga (MLS) bajnoksága szünetelt.

Embedly Powered

via Hir24

Dubajban kerülne vissza a térképre a magyar lovaspólóAz Egyesült Államok, Nagy-Britannia és Argentína mellett az utóbbi évtizedekben az arab világban is rendkívül népszerűvé vált a lovaspóló, amelyet a nyugati arisztokráciától nagy lelkesedéssel vett át a gazdag arab üzleti és uralkodói elit. Hogy a rajongásnak nyomatékot adjanak, az Egyesült Arab Emírségekben 2009-ben megrendezték az első Nemzetek Kupáját (amelyet Emirates Cup-ként is emlegetnek), a helyszín a helyi Equus Club.

Embedly Powered

via Origo

Túrkevei lány a Nike új arcaEgy túrkevei lány lett a Nike új arca. Hodosi Anita modell főszerepet kapott a sportszergyártó téli futókollekciójának bemutatásában.

Embedly Powered

via Hvg

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Milliókkal a playoffba

Zajlik a playoff National Football League-ben. Már csak két konferenciadöntő van hátra és kiderül melyik csapatok jutnak a február 3-án...

Close