Sportszemle — 2013/01/10 at 07:00

Sportszemle 2013.01.10.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Zárt kapuk mögött a magyar-román vb-selejtezőRomán-magyar bajnokság a láthatáron Fenyegetve érezték magukat az izraeli focisták Budapesten A FIFA illetékes testülete azért büntette meg súlyosan a magyar szövetséget, mert az augusztus 15-én rendezett, Izrael elleni barátságos mérkőzésen a hazai szurkolók egy csoportja antiszemita rigmusokat kiabált, és sértő jelképeket mutatott fel.

Embedly Powered

via Origo

Gyurta szombaton viszi aranyát OslóbaGyurta szombaton viszi aranyát Oslóba – Halott barátja, a világbajnok norvég Dale-Oen családjának egy sportgálán adja oda a másolatot.

Embedly Powered

Telesport.hu – A CNN a Budapest Maratont ajánljaAz amerikai hírcsatorna utazásra szakosodott honlapja októberre a magyar fővárost ajánlja a futók számára készített összeállításában. A Futókalauz 2013 címet viselő írás – mely minden hónapban egy versenyt emel ki – hangsúlyozza, hogy a “festői szépségű” magyar fővárosban a verseny rajtja a Hősök terén lesz, ahol a hét vezér szobrai néznek le az indulókra.

Embedly Powered

Vékony jégen jutna vb-negyeddöntőbe a férfikézi-válogatottMocsai Lajos szövetségi kapitány elmondta, úgy érzi, tavaly erőn felül teljesített az olimpián negyedik helyen záró csapat, és most azon dolgoznak, hogy megtartsák a pozíciójukat a legjobbak között. “Nyilvánvalóan a csoportban úgy kell szerepelni, hogy esélyünk legyen a célkitűzés teljesítésére. Minden ellenfelünket tiszteljük” – jegyezte meg a szakember.

Embedly Powered

via Origo

Nem igaz, hogy a magyar lány a világelsőA Magyar Golf Szövetség szerint Rózsa Csilla sikereitől visszhangzik a sportág, a 16 éves magyar lány vezeti a juniorok világranglistáját. De ez nem teljesen igaz. „Jól kezdődik az újesztendő a magyar golfban. A magyar játékos, aki az Év Junior Golfozója 2012 díj győztese, tavaly év végén második lett a World Junior Golf Series amerikai állomásán, feltéve ezzel a koronát egész éves teljesítményére.

Embedly Powered

Messi a legnépszerűbb, de C. Ronaldót követik a legtöbben | TotalSportEgy nagyon érdekes infografikát tett közzé a Mashable.com, melyből kiderül, hogyan és mire használják a sztárfocisták és klubok a Twittert.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ismét megrendezik a Magyar Labdarúgás Fórumát

A Magyar Labdarúgó Szövetség január 16-án második alkalommal rendezi meg a Magyar Labdarúgás Fórumát a Papp László Budapest Sportarénában.

Close