Sportszemle — 2013/01/07 at 07:00

Sportszemle 2013.01.07

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


 

A kirakat jó, de a raktár rogyadozik – interjú Hoffmann László vb-ezüstérmes kézilabdázóvalSzerintem olyan lelkialkat voltam, akihez ez a poszt jobban illett, a grundon is mindig a kapuban álltam. A mai napig nem állt távol tőlem, hogy olyat csináljak, ami eltér a megszokottól. Nem véletlenül mondják, hogy a kapusnál egy kis flúgnak mindig kell lenni. Játékosként a legnagyobb sikereket Debrecenben és Tatabányán érte el.

Embedly Powered

via Origo

Armstrong mindent bevallhat a doppingrólA New York Times információ szerint Lance Armstrong beismerő vallomást akar tenni a doppingolásáról, hogy ezzel megmentse triatlonista és maratonista karrierjét. Armstrong eddig mindent tagadott, és arra hivatkozott, a sok száz doppingvizsgálat mindig azt mutatta ki, hogy tiszta. A kerékpárost nem is pozitív teszttel, hanem korábbi csapattársainak vallomásaival buktatták meg, és törölték 1998 után elért eredményeit.

Embedly Powered

A veszteseket is hajtja a magyar sporttalálmányAz első bajnokságot 1996-ban szervezték meg, akkor még egymás között, zárt rendszerben az ELTE-sek, akik 2000-ben indították hódító útjára az ötlabdát azzal, hogy nyílttá tették a bajnokságot. Deák Péter, a 2003-ban bejegyzett Magyar Ötlabda Szövetség elnöke 2000-ben ismerkedett meg a sportággal, amikor a Pesti Műsorban olvasott róla.

Embedly Powered

via Origo

A szokásosnál keményebb a verseny // HatosfalŐszintén, még nekünk kézilabda-imádó népségeknek is sok kicsit a világverseny, el sem tudjuk képzelni, hogy a játékosok térdkalácsának ez milyen lehet. Ráadásul egy olyan év áll mögöttünk, ami igen nehezen überelhető. Álljunk is meg egy pillanatra és gondoljuk csak végig!

Embedly Powered

Ha lenégereznek, akkor sem mehetsz leHa lenégereznek, akkor sem mehetsz le – Blatter FIFA-főtitkár élesen kritizálta a milanos Boatenget, aki a rasszista bekiabálások miatt levonult.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Súlyos pénzbüntetésre számíthatnak a jegyüzérek Szocsiban

Vlagyimir Putyin orosz elnök jóváhagyta azt a törvényjavaslatot, amely lehetővé teszi a 2014-es szocsi téli olimpia jegyeivel való feketekereskedelem komoly...

Close