Sportszemle — 2013/01/04 at 07:00

Sportszemle 2013.01.04.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Ezt hozza a 2013-as sportévMár január 11-től magyaroknak lehet drukkolni. A férfi kézilabdázók kezdik 2013 első nagy világversenyét, Spanyolországban a házigazdákkal, valamint Algériával, Horvátországgal, Ausztráliával és Egyiptommal kezdik a csoportkört. A döntőt Madridban, január 27-én rendezik. December 7. és 22. között a kézis lányok ismét Szerbiában – ahol a decemberi Eb-n bronzot nyertek – szerepelnek majd, szintén vb-n.

Embedly Powered

Rengeteg tévéből tűntek el sportcsatornák2013. január 03., csütörtök, 17:18 Szerző: hvg.hu Több tízezer háztartásban tűntek el a képernyőről bizonyos sportcsatornák, egyes kábeltévés szolgáltatók ugyanis az Eurosportot, mások a DigiSportot vették ki a csatornakínálatukból a közelmúltban – írta az mmonline.hu híroldal. Az elmúlt egy hónap jelentős felfordulást okozott a kábel- és műholdas szolgáltatók csatornakiosztásában – közölte az mmonline.hu.

Embedly Powered

via Hvg

Mit nem tud Orbán futballakadémiája?„A magyar válogatott problémáit az akadémiák talán nyolc év múlva megoldhatják, de a bajnokság ettől még nem biztos, hogy erősebb, élményt nyújtó lesz, mert a klubokra csak közvetve lehetnek hatással” – mondta 2007-ben Orbán Viktor, mielőtt belevágott volna a nevéhez fűződő felcsúti akadémia szervezésébe. Két év múlva azt is kijelentette, nehezebb, mint gondolta.

Embedly Powered

Iker Casillas nagy fejmosást kap!Casillasnak fájhat a feje mostanában a Mourinhoval való küllőakasztás miatt. A CR7 góljainak látványosan nem örülő csapatkapitány a tavalyi év utolsó meccsén a kispadon találta magát, amit az edzője formahanyatlással indokolt, de az okosok ennél nagyobb bajt szimatolnak a háttérben.

Embedly Powered

via Blog

A vécépapírtartótól a halhatatlanságigTaylor egy szegény család egyetlen gyermekeként nőtt fel az Anglia középnyugati felén lévő Stoke-ban, és már-már meseszerű, ahogy beindult a pályafutása. Tizenhat évesen otthagyta az iskolást, és dolgozni kezdett: egy fémlemezgyárban kapott munkát, miközben esténként az ismerősök és barátok autóját szerelte, majd hétvégenként egy bárban csapolta a sört.

Embedly Powered

via Origo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Több, mint kocsmasport!

Aggódtam az ünnepek idején. Egy – orvosilag eddig beazonosítatlan – tünetegyüttes lett úrrá rajtam, amit brit tudósok csak problematicus sporthiányitisnek...

Close