labdarúgás, rövidhír, Sport PR — 2012/11/23 at 08:00

Magyar foci a YouTube-on!

by

Indul az MLSZ TV, a Magyar Labdarúgó Szövetség hivatalos YouTube csatornája.

A világ labdarúgásában nem ismeretlen, hogy labdarúgóklubok, szövetségek saját csatornát indítanak a világ legnagyobb videó-megosztó portálján. Magyarországon öt felhasználóból egy sportot is néz az oldalon, így aktuális lépés volt a szövetség részéről, hogy a magyar labdarúgás fontos pillanatait egytől-egyig elérhetővé tegyék a YouTube-on.

Évente több mint 1000 perc magyar labdarúgással, gólokkal, összefoglalókkal várja a felhasználókat az MLSZ, ahol az OTP Bank Liga és a Ligakupa minden mérkőzéséről, gólokról, összefoglalókról és exkluzív tartalmakról találhatnak vizuális anyagokat az oldalra látogatók. A mérkőzések lefújását követően a videóanyagok fél órán belül felkerülnek a www.youtube.com/mlsztv oldalra, ahol a jövőben élő tartalommal is bővítenék a szolgáltatást.

A Magyar Labdarúgó Szövetség ezzel a megállapodással fontos lépéseket tett, hogy egy innovatív, modern alapokon nyugvó szervezet képét sugallja, ahol a legfontosabb a szurkolók és a nézők igényeinek kielégítése, amit Vági Márton, MLSZ főtitkár is kiemelt: „ma már az is a szövetség feladatai közé tartozik, hogy a legmagasabb szinten kiszolgálja a szurkolókat, és megfeleljen a különféle fogyasztói igényeknek.”

„A magyar foci ezzel egy előkelő ligához csatlakozott. A világ több vezető bajnoksága már elérhető a YouTube-on, mi pedig örömmel üdvözöljük a magyar futballt a fedélzeten” – emelte ki beszédében Maciej Sojka, a YouTube régiós vezetője.

 Forrás: mlsz.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Labdarúgó akadémiai körkép – Szakmai, képzési kitekintő

Mint a sport terén a legtöbb dologban, a labdarúgó akadémiákban is lemaradtunk 10 évvel a világ élmezőnyétől. Többrészes akadémiai kitekintőmben...

Close