labdarúgás, Sportgazdaság — 2012/10/30 at 07:00

A csapatok is részesednek a sportfogadásból Angliában

by

Az Angol Labdarúgó Szövetség úttörő szerződést kötött a Bet Butler sportfogadás összesítő oldallal, amely lehetővé teszi, hogy a szurkolók a kedvenc klubjukat támogassák.

Kétéves megállapodást írt alá az Angol Labdarúgó Szövetség [FA] a Bet Butlerrel, így a játékszolgáltató lett az angol másodosztályú bajnokság, az npower League hivatalos sportfogadási partnere. Az együttműködés lehetővé teszi, hogy a szurkoló pénzügyileg támogassák kedvenc csapatukat, ugyanis a klubok részesednek a rájuk tett nyertes és vesztes tétekből. Mivel szurkolók milliója fogad az npower League eseményeire, a Bet Butler állítja, hogy a kezdeményezés érezhető hozzájárulást jelenthet az egyesületek bevételeihez.

„A Bet Butlerrel létrehozott innovatív partnerség egy igazi nyertes-nyertes szituáció a szurkolók számára: a piacon lévő legjobb szorzót kapják és a csapatuk közvetlenül részesedik a sportfogadási tevékenységükből” – nyilatkozta Richard Heaselgrave, az FA kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

A Bet Butler egy sportfogadás összesítő oldal, amely több mint 60 nemzetközi bookmaker szorzóit monitorozza, így biztosítva a felhasználók számára a legjobb fogadási lehetőségeket anélkül, hogy több szerencsejáték szolgáltatóhoz kellene beregisztrálniuk.

Forrás: betbutler.co.uk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Túladott a Nike az Umbron

A nyár elején kezdte árulni a Nike az Umbrot és már sikerült is vevőt találnia: az Iconix Brand Group 225...

Close