kajak-kenu, rövidhír, Sportmarketing — 2012/02/06 at 07:37

Olimpia beszállító magyar céggel szerződött a Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség

by

A Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség kétéves együttműködési megállapodást kötött a Polaritás Kft.-vel, és a továbbiakban közösen dolgoznak a sportág fejlesztésén és népszerűsítésén.

A Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség [ICF] és a Polaritás Kft. közötti szerződés az ICF Gyártói Programjával összhangban történt, és formalizálja a két szervezet évek óta tartó kapcsolatát. A Polaritás Kft. és az ICF közös kezdeményezésekkel igyekszik technikailag előrébb vinni, valamint promotálni a kajak-kenu sportágat.

A Polaritás Kft.-t 1984-ben alakították magasan kvalifikált szakemberek. A cég alaptevékenysége a kutatás-fejlesztés víz, vegyi és robbanásveszélyes ipari környezetekben. A több mint 20 éve működő vállalat legfontosabb sport vonatkozású fejlesztései és gyártmányai a kajak-kenu és evezős startgép, illetve a kajak-kenu és evezős pályajelölő rendszer, amelyeket az ICF is elismert. A Polaritás Kft. védett termékének számító rajtgépekkel bonyolították le a 2004-es és a 2008-as olimpiai játékok versenyeit.

„Olyan technikai megoldásokon dolgozunk, amelyek egyenlő esélyt adnak az indulóknak és élvezetesebbé teszik a versenyt, ráadásul a nézők számára is elbűvölővé varázsolják a viadalt. Célunk, hogy kihívás elé állítsuk a kajak-kenut és még érdekesebbé tegyük a sportágat” – nyilatkozta Grand József , a Polaritás Kft. ügyvezető igazgatója.

sportsmarketing.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A visszaszámlálás elkezdődött

Már csak két éjszakát kell aludni és első kézből lehetünk részesei az Egyesült Államok fő sporteseményének. A Super Bowl még...

Close