Speciális kiadású Hublot karóra a Manchester United tiszteletére

by

A Manchester United és a Hublot 2008 óta tartó együttműködésének köszönhetően a King Power Red Devil sorszámozott karórának már a harmadik szériája született meg.

A Hublot svájci luxus óramárka a King Power Red Devil elnevezésű limitált kiadású karóra harmadik szériájával tiszteleg a Manchester United labdarúgó klub előtt. A legújabb sorozat sok apró technikai részletben fejlődött az elődjéhez képest: a mutatók tökéletesített kialakítása a könnyebb olvashatóságot biztosítja, míg az óra stopper részének elindításakor az egyikük speciálisan a labdarúgó mérkőzés 45 perces félidejéből eltelt időt mutatja. Az állandóságot ugyanakkor a King Power Red Devil elmaradhatatlan részét képező vörös ördögfigura képviseli, amely a Manchester United emblémája.

A King Power Red Devil 3 igazi különlegességet is tartogat a fanatikusok számára. A számlapon található ötperces jelek ugyanis az Old Trafford gyepszőnyegéből származó fűszálak, amelyeket a pályamunkások gyűjtöttek a limitált sorozathoz. A Hublot fél évig kísérletezett azon, hogy sikerüljön a fűszálak eredeti színét és anyagát stabilizálni különböző hőmérsékleti viszonyok között és változó UV sugárzás esetén is. A fagyasztva szárított fűszálakat speciális átlátszó lakkal kezelik, mielőtt a számlapba illesztenék őket.

Az egyedi sorszámokkal ellátott fekete szériából 500 darab készült, a tizennyolc karátos még exkluzívabb kiadásból pedig 250 darab. Mindegyik karóra az eredetiségét igazoló garancia-bizonyítvánnyal érkezik új gazdájához, amelyet Sir Alex Ferguson, a csapat menedzsere, saját kezűleg írt alá.

A Hublot 2008 óta a Manchester United hivatalos időmérője. A King Power Red Devil 3 nemzetközi sajtónak való bemutatásakor a klub játékosai – stílszerűen – az Old Trafford gyepén csatlakoztak Sir Alex Fregusonhoz és Jean-Claude Biverhez, a Hublot vezérigazgatójához.

Forrás: manutd.com

One Comment

  1. Pingback: Ennél különlegesebb sört sem ittak még a Liverpool szurkolók | sportsmarketing.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Bika rodeózással szerzett szponzorpénzt adományozott el az NFL-sztár

Chad Ochocinco, a Cincinatti Bengals játékosa több mint 200 ezer dollárt keresett azzal, hogy részt vett egy bika rodeón. Az...

Close