rövidhír, Sportmarketing — 2011/05/10 at 09:29

Budapesti irodát nyitott az MP & Silva

by

Vezető nemzetközi sportmédia ügynökség, az MP & Silva nyitott irodát Budapesten, hogy erősítse a kelet-európai pozícióját, és hatékonnyá tegye partnerei kiszolgálását a régióban.

2010-ben Hanoi, Peking, London és München jelentették az MP & Silva globális terjeszkedésének állomásait, idén pedig Budapesttel bővült tizenháromra a vezető nemzetközi sportmédia ügynökség regionális központjainak száma. A budapesti iroda felállítása nemcsak a vállalat portfoliójának erősítésére szolgál, hanem kelet-európai ügyfelek értékesebb kiszolgálására és újabb partnerek elérésére is. Az MP & Silva a Serbia Open és Croatia Open teniszversenyeken, illetve a Fight Code küzdősport-sorozaton keresztül már eddig is érdekelt volt a térségben.

A budapesti iroda vezetője Nadia Strakova, a cég kelet-európai értékesítési igazgatója. Strakova amellett, hogy komoly programigazgatási tapasztalatokkal és TV-csatorna disztribúciós ismeretekkel rendelkezik, producerként dolgozott számos népszerű műsoron. Munkáját Roberto Dalmiglio, az MP & Silva európai ügyvezető igazgatója felügyeli.

„A budapesti iroda nyitása fontos mérföldköve az MP & Silva globális terjeszkedésének és a kelet-európai piacra való belépésnek. Hiszünk a régió sportpotenciáljában, amelyet alátámaszt az innen induló nemzetközi sportsztárok növekvő száma, valamint az, hogy elkövetkező néhány évben olyan rangos sporteseményeknek ad otthont a térség, mint a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság, a 2014-es téli olimpia, vagy a 2018-as futball-vb” – nyilatkozta Andrea Radrizzani, az MP & Silva csoport vezetője.

Az Mp & Silva évente 200 millió dolláros forgalmat bonyolít le a tulajdonában, illetve a kezelése alatt álló elit sporteseményekhez, kiemelt sportszerszövetségekhez, klubokhoz kapcsolódó kereskedelmi és médiajogok menedzselésével. A cég portfoliójába tartoznak többek között Serie A, Premier League, La Liga mérkőzések, WTA World Tour versenyek és a spanyol kosárlabda-bajnokság [Liga ACB] televíziós jogai.

Forrás: mpsilva.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Drasztikus lépéseket fontolgatnak a huligánok ellen Görögországban és Lengyelországban

Mindkét ország kupadöntője szurkolói verekedésbe torkollott, a hatóságok szigorú lépéseket terveznek a helyzet javítására.

Close