baseball, rövidhír, Sportszponzoráció — 2011/04/22 at 07:44

Mondd ki a boldogító igent a kedvenc csapatod stadionjában

by

Az MLB-ben szereplő Philadelphia Phillies egy ékszerkereskedő vállalattal kötött szerződést a csapat stadionjában tartott házasságkötések és eljegyzések szponzorációjára.

A partneri együttműködés a Phillies speciálisan árazott eljegyzési csomagjaival hozható összefüggésben, amelyek tartalmazzák a lánykérés élő közvetítését a csapat otthonául szolgáló Citizens Bank Park óriáskivetítőin, a pezsgős pohárköszöntőt, négy belépőt a mérkőzésre, valamint egy emlék DVD-t a teljes eseményről.

A szponzoráció részeként a Benari Jewelers ékszerkereskedő vállalat eljegyzési gyűrűre és esküvői zenekarra szóló kuponokat ajánl fel a Phillies stadionjában házasulandóknak. A Benari továbbá jogosult arra, hogy exkluzív jegyeket vásároljon azoknak a pároknak a számára, akik a Citizens Bank Parkban szeretnék összekötni az életüket.

„Ezen a környéken mindenki elkötelezett Philadelphia Phillies szurkoló, és mi szeretnénk megosztani velük ezt a szenvedélyt. Nagyszerű érzés a stadionban kimondani a boldogító igent” – nyilatkozta Jenna McIver, a Benari markoeting koordinátora.

Szezononként nagyjából 40 lánykérés történik a Citizens Bank Parkban.

Forrás: jckonline.com
Első kép: John Stickel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Di Benedetto bevette Rómát

Hosszas egyeztetések után a Thomas Di Benedetto amerikai üzletember által vezetett konzorcium lett az olasz Serie A-ban szereplő AS Roma...

Close