labdarúgás, rövidhír, Sport PR — 2010/10/20 at 10:19

Adakoznak a magyar válogatott ászai

by

Dzsudzsák Balázs és Juhász Roland, a magyar labdarúgó válogatott két vezéregyénisége nemes emberi tulajdonságokról tett tanúbizonyságot. A sportolók egy-egy millió forinttal segítik az iszapkatasztrófa károsultjait, valamint további jótékonysági akciókban is részt vesznek.

Dzsudzsák Balázs, a PSV Eidhoven játékosa, az RTL Klub műsorát nézve érezte át a Veszprém megyei iszapkatasztrófa bajbajutottjainak helyzetét, és úgy döntött, cselekednie kell. Egymillió forinttal segíti azt a mindenét elvesztő családot, amelyik a műsorban szerepelt.
Ezen kívül első szóra, örömmel csatlakozott a Nemzeti Sport kezdeményezéséhez, hogy árverezzenek el egy 22-es számú, Dzsudzsák-feliratú PSV-mezt. Persze nem akármelyiket, hanem azt, amelyikben csütörtökön a Puskás Ferenc stadionban a Debrecennel vívandó Európa Liga csoportmérkőzésen pályára lép. Kétség sem fér hozzá, hogy a gyűjtők számára igazi ereklyének számít az egykori klubja ellen viselt Dzsudzsák-felső.
Juhász Roland, az Anderlecht légiósa csatlakozott válogatottbeli csapattársához és szintén egymillió forintot ajánlott fel az iszapkatasztrófa károsultjainak. Juhász azt a famíliát támogatja, amelyik sajnálatos módon a kisgyermekét vesztette el a tragédiában.
A nemzeti tizenegy védelmének oszlopa azt sem felejtette el, honnan indult, és négyszázezer forinttal járul hozzá a tápiószecsői utánpótlás munkájához. A népszerű Roli egykor a Pest megyei településen kezdett el focizni, és onnan szerződtette az MTK, majd került a belga élcsapathoz.

Forrás: NSO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Korrupciós ügybe keveredett a FIFA

A Sunday Times vasárnapi beszámolója szerint a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség végrehajtó bizottságának két tagja pénzt fogadott volna el azért, hogy...

Close