parasport, rövidhír, Sport PR, Sportszponzoráció — 2010/09/21 at 15:17

Szellemileg sérült sportolókat támogat a National Grid

by

A londoni székhelyű nemzetközi energiaipari vállalat, a National Grid három évvel meghosszabbította 2007 óta tartó együttműködését a Special Olympics Great Britain névre hallgató, szellemileg sérült sportolókkal foglalkozó jótékonysági szervezettel.

A Special Olympics Great Britain [SOGB] Nagy-Britannia első számú jótékonysági szervezete, amely a tanulási zavarokkal küzdők sportolását segíti. 135 csoportja működik Angliában, Skóciában és Walesben, és nyolcezer szellemileg sérült embernek kínál több mint húsz sportágban mozgási, edzési, valamint versenyzési lehetőséget.
A National Grid energiaipari vállalat három éve lépett partnerségre a SOGB-vel a közösségi és dolgozói programjai kiterjesztéseképpen, hogy pozitív hatással legyen működési környezetére, fejlessze munkavállalói készségeit, erősítse bennük a másság elfogadását, és hatékony lehetőségeket biztosítson a vállalati csapatépítő tréningek számára.
A szerződés meghosszabbítása értelmében a National Grid 2013-ig folytatja a SOGB pénzügyi támogatását, és tovább szélesíti a dolgozók önkéntesi programját, amelyen keresztül 600 alkalmazottja vett részt szellemileg sérült sportolók mentorálásában helyi, nemzeti, vagy nemzetközi szinten. A National Grid ezenkívül hamarosan létrehoz egy sportfejlesztési alapot, amely a helyi SOGB csoportok tevékenységéhez nyújt majd segítséget.
A National Grid dolgozói 2009-ben 41 ezer font adományt gyűjtöttek az SOGB számára.

Parasportolók a National Grid szponzorfala előtt

Forrás: sogb.org.uk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Social media lehetőségekkel bővít az angol sportmarketing ügynökség

A közösségi csoportok irányába terjeszkedik a Sports Revolution angol sportmarketing ügynökség. A brit stadionokba marketingkampányokat szervező vállalat 40 százalékos részesedést...

Close