Sportmarketing a Tilos Rádióban

by

Frissítve! Felkerült a beszámoló az adásról!

Február 11-én a Tilos Rádió Spanyol Inkvizíció című műsorában a sportmarketing volt a téma. Az eredeti tervek szerint Pákay Edit teniszezővel szerepeltem volna az este 8 órakor kezdődött egy órás beszélgetős programban, de a sportolónő sajnos nem tudott eljönni. Ennek köszönhetően a teljes műsoridőben velem beszélgettek a riporterek.

Nem sokkal az adás kezdete előtt derült ki, hogy Edit kénytelen lemondani a szereplést, ezért csak pár percünk maradt a téma átstrukturálására. A tenisz ezzel kikerült a programból és csak a sportmarketing maradt. Megbeszéltük, hogy az alapok, fogalmak tisztázásával indulunk, majd a hazai helyzetkép és egy kis nemzetközi kitekintés után konkrét példákra térünk rá. Közben persze megvitatjuk a felmerülő kérdéseket.

Úgy gondolom, a váratlan változás és a gyors átszervezés ellenére jól sikerült az adás. Persze másképpen, részletesebb információkkal készültem volna, ha eleve úgy kezdünk neki, hogy a sportmarketingé az egész műsor, de a fontos dolgok, amelyek mindenképpen el kell hangozzanak a sportmarketing tárgyalásakor, azért elhangzottak. A visszajelzések alapján érdekes volt a beszélgetés.

Személy szerint élveztem a rádiózást. Ez volt az első ilyen jellegű közszereplésem, de jó hangulat, kellemes légkör uralkodott, kedves volt a négy riporter és otthonos helyszín.

Az adás meghallgatható két részletben az alábbi audió lejátszóval [az első részben a beszélgetés 13:22 perc elteltével kezdődik]:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

A korábbi bejegyzés:

Ma este 8 órától 9 óráig szerepelni fogok a Tilos Rádió Spanyol Inkvizíció című műsorában Pákay Edit teniszező társaságában. Az adást hallgathatjátok online a tilos.hu-n, vagy Budapesten az FM 90,3-on. A műsorhoz hozzá lehet szólni a Tilos Rádió honapjának chat-falán.

A beszélgetés a tervek szerint utólag elérhető lesz majd itt a honlapon is.

Találkozunk este 8-kor a Tilos Rádión!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Tovább nő a londoni Olimpia rendezési költsége a biztonságra fordított kiadások miatt

A 2012-es londoni Olimpia rendezési költsége 180 millió fonttal nőhet elsősorban a biztonsági intézkedések miatt, de még így sem lépik...

Close