Sportszemle — 2013/06/25 at 06:30

Sportszemle 2013.06.25.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Indul a kilencmillió eurós ETO-küldetésA magyar bajnok Győri ETO hivatalos honlapján a múlt héten tudatta, hogy megérkezett az európai szövetség (UEFA) engedélye, a BL-induláshoz szükséges minden dokumentumot rendben találtak. Klement Tibor ügyvezető igazgatótól a mai, hétfői sorsolás (Nyon, 12 óra) előtt a nevezés hátteréről érdeklődtünk, hogy milyen különleges feltételeknek kellett megfelelni, mik az infrastrukturális elvárások, mekkora összegbe kerülhet a klubnak egy-egy selejtezőkör, folynak-e már egyeztetések a televíziós közvetítésekről, létezik-e a sorsolás előtt kívánságlista.

Embedly Powered

Google-szemüvegben nyomja le WimbledontA Google már a teniszpályára is beteszi a lábát, a hétfőn kezdődő wimbledoni bajnokság alatt Bethanie Mattek-Sands személyében először visel majd profi játékos Google szemüveget a meccsei alatt. A világranglista 58., egyébként kék-neonzöld hajú teniszező is részt vesz ugyanis több ezer másik emberrel együtt a szemüveg tesztelésében.

Embedly Powered

Az úszóbajnokság igazi sztárparádét ígér“Kitűnően sikerült a Magyar Úszás Napja szombaton. Most pedig az úszás hete következik” – mondta Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség elnöke, arra utalva, hogy nincs megállás, hiszen szerdától szombatig Debrecen rendezi az úszó országos bajnokságot. Ez az utolsó alkalom, hogy a versenyzők bekerüljenek a barcelonai világbajnoki csapatba.

Embedly Powered

via Origo

Ha enyhe a büntetés, a Red Bull is tesztelA Red Bull istálló megfontolja egy egyéni teszt lehetőségét, miután a Mercedes és a Pirelli csak figyelmeztetést kapott múlt pénteken a májusban lebonyolított, tiltott gyakorlás miatt. A Times című brit napilap értesülései szerint elképzelhető, hogy az osztrák csapat bojkottálja azt a tesztet, amelyre júliusban, Silverstone-ban kerül sor, és amelyen a fiatal pilótáknak biztosítanak gyakorlási lehetőséget az istállók.

Embedly Powered

Varga a Middlesbrough-ban folytatjaVarga József az angol Championshipben szereplő Middlesbrough-ban folytatja pályafutását. A DVSC válogatott középpályása egyéves kölcsönszerződést kötött az angol klubbal, amelynek opciós joga van a játékos végleges megvásárlására. Varga József Angliában folytatja (Fotó: hatharom.hu) Az alábbiakban Varga József, illetve Filipovics Vladan nyilatkozata olvasható: VARGA JÓZSEF: „Vasárnap este érkeztem Angliába, hétfő délelőtt estem túl az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálaton.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.06.24.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close