Sportmarketing Piknik

A Sportmarketing Piknik egy kötetlen, munkaidő utáni beszélgetős klubest a sportmarketing iránt érdeklődők számára. A pikniket asztaltársaság formájában tarjuk, az esemény jellegéből adódóan max. 15-20 fő részvételével. Minden alkalommal feldobunk pár témát a beszélgetés beindítására, aztán a hozzászólások iránya szerint folyik tovább a társalgás.

A piknikek nyilvánosak, nem meghívás alapúak, viszont a létszám kordában tartása miatt figyelembe vesszük a jelentkezések sorrendjét. A piknikeket a Facebook oldalunkon szervezzük, minden alkalom előtt nagyjából egy héttel hozunk létre számukra egy eseményt, amelyből kiderül a helyszín és a témák is. A részvételi szándékot a Facebook eseményen lehet jelezni, tehát érdemes követni minket a közösségi oldalon. A rendezvény ingyenes, a fogyasztását mindenki saját maga állja.

A Sportmarketing Piknik célja egyedi alkalmat teremteni a szakemberek, a különböző sportágak képviselői, valamint az érdeklődők összehozására, és a kellemes hangulatú kölcsönös vélemény- és tapasztalatcserére.

KORÁBBI PIKINIKEK:

Sportmarketing Piknik – Budapest, 2016. 02.18.

Sportmarketing Piknik – Pécs, 2012. 09.30.

Sportmarketing Piknik – Budapest, 2012.03.30.

Sportmarketing Piknik – Budapest, 2012.01.13.

Sportmarketing Piknik – Budapest, 2011.09.02.