Bemutatkozás / About

 

A Sportsmarketing Hungary egy marketing gondolkodású dinamikus szervezet, amelynek elsődleges piaca a sport. Három fő területünk: az online tartalomszolgáltatás, a szakmai rendezvényszervezés és az ügynökségi szolgáltatások hazai és nemzetközi szinten egyaránt.

Társaságunk mozgatórugója a hazai sportmarketing életnek, és tevékenységünket a nyugati üzleti gondolkodásmód, valamint a legfrissebb nemzetközi trendek alapján végezzük. Célunk pezsgést vinni a magyar sporttársadalomba és túllépni az elavult konvenciókon, ennek érdekében komoly figyelmet fordítunk a hasonló érdeklődésű, a sportért tenni akaró közösség összehozására és az interakció kialakítására. Fontosnak tartjuk lehetőséget adni a friss gondolatokkal rendelkező fiataloknak, hiszen a jövő bennük rejlik.

A Sportsmarketing Hungary a gyakorlati megoldásaival igazolja, hogy a sportmarketing nem merül ki a sportszponzorációban, hanem jelen van a szervezeti folyamatok minden elemében.

Ha szeretnél többet megtudni rólunk, hogy mivel foglalkozunk még a sportsmarketing.hu hírportál üzemeltetésén kívül, látogass el a céges honlapunkra.

Zsédely Péter
Sportsmarketing Hungary

 

——————————————————————-

 

Sportsmarketing Hungary is a marketing orientated, dynamic organization which operates within the sports business area in Hungary and on international level. We place specific focus on three primary areas: online content management, organization of sportsmarketing events for professionals and providing sportsmarketing consultancy services for athletes and brands.

Our team is the driving force of the Hungarian sportsmarketing life. We are committed to the western business mentality and base our services on the latest international trends. Our goal is to bring fresh ideas to the outdated and often exclusionary Hungarian sport society. Our events are the interactive gathering point of the like-minded and forward thinking sportsmarketing community. We also consider it our responsibility to provide young sportsmarketing professionals with the opportunity to gain experience and work within their chosen field.

Sportsmarketing Hungary is always striving to develop practical solutions and is proving that sportsmarketing has a far broader spectrum than just sports sponsorship.

Apart from operating the sportsmarketing.hu news portal we are involved in very exciting projects. If you would like to know more about us, please visit our company page.

Peter ZSEDELY
Sportsmarketing Hungary