Sportállás, Sportmunka — 2018/03/14 at 11:30

A hét sportos állásai (2018/11. hét)

by

A Karrier a sportban oldallal együttműködve, minden héten összeállítunk egy válogatást a hazai sportpiac aktuális állásajánlataiból.


Üzletkötő, márkaképviselő

A budapesti székhelyű Legenda Sport Kft. sportruházati és sportszer kereskedőként munkatársat keres a következő, teljes munkaidős munkakörbe: ÜZLETKÖTŐ, MÁRKAKÉPVISELŐ Feladatok: Csapatok / sportegyesületek, partnerek látogatása, kapcsolattartás, ügyfélkezelés A termékek képviselete, értékesítése Új potenciális partnerek felkutatása Promóciók és értékesítési akciók lebonyolításának támogatása A vevői észrevételek, az esetleges reklamációk kezelése Piaci információk gyűjtése és továbbítása az ügyvezető felé Elvárások: Középfokú végzettség Alapvető informatikai ismeretek (Outlook, word, Excel) Kiváló kommunikációs és kapcsolatteremtő készség Megbízható, egyenes, megnyerő személyiség A sport szeretete Vevőorientált szemlélet Munkabírás és rugalmasság Előnyt jelent a csapatsportokban való jártasság és kapcsolatrendszer.

Mintaszerelő technikus

Imádod a bringádat bütykölni és van tapasztalatod kerékpár összeszerelésben? Szereted a minőségi termékeket és szívesen részese lennél egy jó csapatnak? Ha igen, akkor TÉGED keresünk! Magyarország több évtizedes múlttal rendelkező, a GEPIDA kerékpárokat gyártó vállalata keres magas színvonalon teljesíteni képes munkatársat a következő pozíció betöltésére: Mintaszerelő technikus Mit szeretnénk kérni tőled?

Eladó

A Dockyard a magyar sportruházati piac kiemelt szereplője, amely többek között olyan prémiummárkák forgalmazója, mint a Columbia, a Fundango és a Helly Hansen. Célcsoportunkba a sportot és a természetet egyaránt kedvelő, minőségi termékeket kereső vásárlók tartoznak. Cégünk pályázatot hirdet a következő munkakör betöltésére: Eladó Fő feladatok: vásárolóink magas színvonalú kiszolgálása terméktanácsadás a bolt igényes megjelenéséhez kapcsolódó feladatok ellátása (árurendezés, árukihelyezés, tisztaság biztosítása stb.)

Hirdetési és szponzorációs menedzser

A FORUM MÉDIA CSOPORT nemzetközi szakkiadó és tréningcég, mely világviszonylatban 20 leányvállalattal van jelen. Frissen induló projektünkhöz keresünk hirdetési és szponzorációs szakembert a következő pozícióba: Hirdetési és szponzorációs menedzser professzionális sport területén Mi lesz a feladatod?

 

További sportos állásokért, irány a folyamatosan frissülő Karrier a sportban oldal »

Álláshirdetés beküldése ezen a linken.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2018.03.14.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close