Sportszemle — 2018/03/13 at 06:30

Sportszemle 2018.03.13.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Sok magyar fiatal túl sokat keres, én ennyi idősen pincérként dolgoztam a kézilabda mellett – Vranjes-interjú | Forbes.hu

Mindig optimista, mosolyog, de kíméletlenül őszinte. A világ egyik legjobb kézilabdaedzője azért jött Magyarországra, hogy fiatal válogatottat építsen a 2020-as olimpiára, ehhez úgy tűnik, néha a magyar szakmával is szembe kell mennie. 30 éve nem nyertek a férfiak érmet, le kell számolni az önámítással és a problémák szőnyeg alá söprésével – vallja a játékosként és edzőként is világklasszis Ljubomir Vranjes, a Veszprém és a férfi válogatott kapitánya.

Üresen álltak a lefoglalt hotelszobák a vizes vb alatt, a szervezők nem akarták kifizetni | G7

Durván elszámolták a vizes világbajnokság vendégeinek szállodai igényeit az eseményt szervező állami cégnél. Az rendezvény alatt sok, sportolóknak, személyzetnek, illetve újságíróknak lefoglalt szoba üresen állt. Az egyébként erősen túlárazott szálláshelyek miatt a pontatlan becslésen a Bp2017 Nonprofit Kft. százmilliós, de akár milliárdos nagyságrendű összeget is bukhatott.

Csúszik az öttusa vb uszodája? Kínos pillanatok a sajtótájékoztatón

Nem először rendezünk a budapesti Kincsem Parkban világbajnokságot rendezünk, Fábián László, valamint a férficsapatunk itt lett világbajnok 1989-ben. Akkor a lovaglás volt az utolsó szám, s csak az zajlott a Kerepesi út mellett, 2019-ben viszont mind az öt tusát itt bonyolítanák le.

Roberto Baggio Debrecenben tart előadást

Magyarországon oktatja majd a világszerte elismert módszert a legendás olasz labdarúgó.

Egyre több a pénz a sportban, egyre jobban megéri a dopping – Qubit

A dopping egyidős a profi sporttal, mióta hatalmas pénz és elismerés jár a sportteljesítményért, azóta vannak olyanok is, akik megpróbálnak csalni. Már az ókori görögök és rómaiak is minden eszközt bevetettek a győzelem érdekében: az első olimpiák résztvevői és a római gladiátorok is éltek teljesítményfokozókkal, stimulánsokkal vagy fájdalomcsillapítókkal.

Negyedosztályból a francia élvonalba – a magyar kézikapus a Fradiró

Magyar kézilabdakapussal erősít a következő szezonra a Chambray Touraine, a francia első osztályban szereplő csapat szerződtette a jelenleg második ligában védő Kántor Kamillát. A 24 éves játékos fiatalon megfordult a Fradiban, a junior strandkézilabda-válogatottal 2011-ben Európa-bajnokságot nyert. majd mivel az érettségit követően, 19 évesen felvételt nyert Valenciennes-be, úgy döntött, Franciaországban folytatja a tanulmányait és a kézilabdát.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ennyire még sosem érte meg kijutni a labdarúgó Európa-bajnokságra

Az UEFA minden eddiginél nagyobb keretből díjazza a futball-Eb résztvevőit. Itt vannak az EURO 2020 számai, mutatjuk, mennyit kaphat a...

Close