Sportállás, Sportmunka — 2018/03/09 at 08:30

A hét sportos állásai (2018/10. hét)

by

A Karrier a sportban oldallal együttműködve, minden héten összeállítunk egy válogatást a hazai sportpiac aktuális állásajánlataiból.


Eladó

A Dockyard a magyar sportruházati piac kiemelt szereplője, amely többek között olyan prémiummárkák forgalmazója, mint a Columbia, a Fundango és a Helly Hansen. Célcsoportunkba a sportot és a természetet egyaránt kedvelő, minőségi termékeket kereső vásárlók tartoznak. Cégünk pályázatot hirdet a következő munkakör betöltésére: Eladó Fő feladatok: vásárolóink magas színvonalú kiszolgálása terméktanácsadás a bolt igényes megjelenéséhez kapcsolódó feladatok ellátása (árurendezés, árukihelyezés, tisztaság biztosítása stb.)

Pénzügyi asszisztens

teljes körű számlázás (számlák kiállítása, teljesítési igazolások ellenőrzése, előlegek nyilvántartása) pénztár vezetése, pénztárbizonylatok kiállítása, pénztári elszámolások lebonyolítása nyilvántartások vezetése kimutatások készítése könyvelés munkájának segítése, bizonylatok előkészítése könyveléshez pénzügyi és egyéb levelezés különböző egyéb, pénzügyi adminisztrációs feladatok ellátása ELVÁRÁSOK: szakirányú középfokú végzettség (pénzügyi, számviteli területen) haladó szintű felhasználói informatikai ismeretek (Word,

HR koordinátor

Sporttáplálék kiegészítők kereskedelmével foglalkozó, dinamikusan fejlődő cégünk HR koordinátor munkatársat keres teljes munkaidőben, azonnali munkakezdéssel. A BioTechUSA több mint 700 alkalmazottal, csaknem 130 franchise üzlettel, és közel 70 országra kiterjedő forgalmazói hálózattal Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban növekvő sportcélú minőségi táplálék-kiegészítők gyártója és forgalmazója. Küldetésünk a sport és az egészséges életmód népszerűsítése és támogatása.

Online Marketing és Sales Manager/Munkatárs

Az NDN SPORT szabadidő és fitneszruházat gyártó és forgalmazó cég fiatalos csapatába keres Online Marketing és Sales Managert/Munkatársat. Eljött az idő, hogy világmegváltó terveinkhez egy újabb csapattagot keressünk! Nagyjából 5 éve indult az NDN SPORT webshopja azért, hogy olyan szabadidő és fitneszruhákat tervezzünk és értékesítsünk, amit az emberek imádnak hordani.

 

További sportos állásokért, irány a folyamatosan frissülő Karrier a sportban oldal »

Álláshirdetés beküldése ezen a linken.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2018.03.09.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close