Sportszemle — 2018/03/06 at 06:30

Sportszemle 2018.03.06.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


NB I: engedélyezhetik a pirotechnikát, megszűnhet a „fiatalszabály

Bánki Erik, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnökségi tagja volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a Digi Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban. Bánki Erik többek között a „fiatalszabály” jövőjéről és a pirotechnika meccseken való engedélyezésének lehetőségéről is beszélt.

Elég három vezényszó, s letakart szemüveggel is megy a szlalom a sípályán

Hogy egy látássérültként született fiú a tandemkerékpár hátsó ülésén tekerve élvezi a sport örömeit, az még nem extrém különlegesség. Az viszont annál inkább, hogy ugyanő síelőként is száguld, olykor akár óránkénti 80 kilométeres sebességgel. Ráadásul a pénteken kezdődő paralimpiára is kvalifikált, első magyar látássérült síelőként.

Michelisz bajnokesélyeshez méltó autót kapott

Kerékpározás, jégkorong, atlétika, tenisz és golf – csak néhány a sportágak közül, amelyekben az építészként is fontos Lauber a csúcsra jutott. Nevére ma már mégis kevesen emlékeznek.

Ők a legértékesebb sportolók Magyarországon – NSO

A Nemzeti Sport és a STRONGAA Management elkészítette a legértékesebb aktív magyar sportolók listáját. Az ebben a formában úttörő projekt révén harminc sportolót rangsoroltunk, s aligha meglepő, hogy a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka meggyőző fölénnyel diadalmaskodott. A három legsikeresebb magyar sportoló Rengeteg szó esik manapság már Magyarországon is a sport üzleti alapú működéséről.

Márton Anita egyelőre a tokiói olimpiáig tervez

Egyelőre a 2020-as tokiói olimpiáig tervez a súlylökő Márton Anita, aki a magyar atlétika első világbajnoki címét szerezte meg pénteken Birminghamben. Márton – aki 19,62 méteres országos csúccsal diadalmaskodott a fedettpályás vb-n – hétfőn az M4 Sport csatornán azt mondta, hogy korábban nem volt olyan jó versenyzőtípus, mint manapság.

Nagy Zoltán: Cipruson megbecsültek és alkalmaztak, segítettek boldo

Megunta az itthoni káoszt, a hitegetést, és 2004-ben inkább légiósnak állt Nagy Zoltán, a DVTK korábbi kapusa, aki látja, hogy pénz nélkül nincs minőségi futball, és azt is érzi, mit jelent, ha egy klub megbecsüli a játékosait. Nagy Zoltán Cipruson nagyszerű játékosok lövéseit védhette és dobhatta ki nekik a labdát – Mikor szeretne hazajönni?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

eSport divíziót indít a LaLiga

A szponzorok kiszolgálása és új közönség elérése miatt helyeznek komolyabb hangsúlyt az eSportra. Vannak saját játékaik, vásárolt licenszeik és hamarosan...

Close