Sportszemle — 2018/03/05 at 09:30

Sportszemle 2018.03.05.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A topfizetés még mindig túl alacsony az NB I-ben – térségi körkép –

Az elmúlt hetekben, kiváltképp mióta az Újpest a Windecker-üggyel terítékre dobta a fizetések kérdéskörét, a Nemzeti Sport Online is több cikkben foglalkozott már a hazai labdarúgás gazdasági hátterével, a fizetések és a pénzért történő átigazolások, vagyis a pénzmozgások hátterével.

A Tour de France lemond a pódiumlányokról

A Vuelta a Espana után valószínűleg a Tour de France-on sem láthatunk már többé a díjátadókon pódiumlányokat. Ezzel a darts és a Forma-1 nyomdokaiba léphetnek. Évek óta vitatott téma, hogy miért kell élő díszletként használni modelleket a díjátadókon, és most úgy tűnik, a Tour de France szervezői elég határozott álláspontot képviselnek a szexizmussal szemben.

Csodálatos történet került elő a Napoli sztárjáról

Dries Mertens a pályán zseniális dolgokat csinál, és hatalmas szíve van, gyerekeknek, kutyáknak, hajléktalanoknak segít.

Veszprém: „Olyan minőséget akarunk csinálni, amely a válogatottnak

A Telekom Veszprém utánpótlása eddig is jelentős sikereket könyvelhetett el – legutóbb a januári Balaton-kupán, amelyen két korosztályban hat ország 11 klubjának 16 csapata mérkőzött egymással, egy 3. és 4. helyet szerzett az ifjúsági és a serdülőcsapat. A tervezett előrelépésekről a klub utánpótlás-igazgatója, Gulyás Péter beszélt az Echo Tv Építők című kézilabda-magazinjában.

Meccs közben szóltak neki: Öreg, húzzál le, te már nem itt játszol

Mindenki tudja, hogy a profi sport világa már nem csak a sportolók eredményességéről, teljesítményéről, sikereiről, hanem az üzletről is szól. Ez hatványozottan igaz az észak-amerikai ligákra, ahol a játékosokat úgy adják-veszik, cserélgetik a csapatok, mint a használati tárgyakat. Ezzel természetesen a játékosok is tisztában vannak. Bármikor azt mondhatják nekik, hogy „holnaptól már nem itt játszol”.

Bírálták a módszereit, világbajnokot faragott Márton Anitából

A zentai dobóedző elengedte a füle mellett a kritikákat, ugyanis tudta, jó az út, amelyet kiválasztott tanítványának. Bejött.

Elaludt, lekéste az utóbb lezuhanó repülőt, majd olimpiai bajnok le

A minap elevenítettük fel azokat a sportolókat, akik ugyanazon az olimpián több sportágban is érmet nyertek, most pedig újabb érdekes ötkarikás témára hívjuk fel a figyelmet. Méghozzá azokra a futballistákra, akik részt vettek téli olimpián is. Bár nem sokan vannak ilyenek, de ketten közülük kiemelkednek, egyikük egyenesen ötkarikás bajnok lett!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Itt vannak a 2020-as tokiói olimpia kabalafigurái

2.042 pályaműből választották ki őket. Nevük még nincs, háttérsztorijuk viszont már van.

Close