Sportszemle — 2018/03/01 at 06:30

Sportszemle 2018.03.01.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Nem ártana futballt is csinálnia Csányinak

Hétfőn választották meg a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) alelnökének a magyar szövetség (MLSZ) elnökét. A 2018-as világbajnokságon fogják beiktatni Csányi Sándort. Berzi Sándor, a hazai szövetség alelnöke, aki már 30 éve is futballvezér volt, végre elmondta a Nemzeti Sportnak, mivel jár ez a pozíció.

A téli olimpia legpechesebb magyarja, aki kimaradt a történelmi sikerből

Végig ott volt az olimpiai bajnok Burján Csaba, Knoch Viktor, Liu Shaoang, Liu Shaolin Sándor négyes mellett Phjongcshangban, együtt készült fel a történelmi aranyat nyert rövidpályás gyorskorcsolya váltó tagjaival, mégsem lett része a sikerben Oláh Bencének. Az orvostanhallgató sportoló az olimpia.hu-nak azt mondta, semmi ellenérzés nincs benne a történtekkel kapcsolatban.

Miklós Edit az olimpia hőséről: „valószínűleg még nem volt síbalesete”

„Nyáron szörfözök és strandröplabdázok, télen snowboardozok és síelek. Szeretek gitározni és énekelni. 22 éves vagyok, hosszú, szőkésbarna hajam van, Prágában élek.” Ha ennyit írna egy társkereső hirdetésbe Ester Ledecká, bőven lenne jelentkező. Néhány napja már azt is odaírhatná, hogy kétszeres olimpiai bajnok, két különböző sportágban (hódeszka: párhuzamos óriás-műlesiklás; sí: szuperóriás-műlesiklás).

Laureus-díj: Roger Federer és Serena Williams volt 2017 legjobbja –

Két teniszező, a férfiaknál Roger Federer, a nőknél pedig Serena Williams lett 2017 legjobb sportolójaként a Laureus-díj kitüntetettje. Ahogyan 2000-ben a legelső és a tavalyi Laureus-gálát, úgy az idei díjátadót is Monte-Carlóban rendezték őfelsége II. Albert monacói herceg fővédnökségével és meghívására.

Magyar kézisek nyerték a középiskolai világbajnokságot

A döntőben 13 góllal verte a németeket a győri Bercsényi Miklós Gimnázium csapata.

Kreatív Online – Ikonikus pózok és pezsgőbontó sportolók

Bolt ugyanis egy különleges kihívást indított el az Instagramon. A nyolcszoros olimpiai bajnok sprinter még a téli olimpia előtt bejelentette, hogy aki a dobogón az ő győzelmi pózában ünnepel, annak küld egy üveg pezsgőt. Miután a magyar bajnokok reagáltak a kihívásra, és a dobogón ténylegesen beálltak a Bolt-féle pózba, a jamakai sprinter Liu Shaoang instagramján reagált is a történtekre.

Vízilabda: Horkai György első hónapja a miskolci utánpótlásképzésbe

Horkai György bő egy hónapja dolgozik a Miskolci Vízilabda Clubban, hetente négy egyéni foglalkozáson képzi a fiatalokat, akik közül többen már most a felnőttcsapat küszöbén toporognak. A 63 éves olimpiai bajnokot kérdeztük jelenről és jövőről. Bognár Domokos – utanpotlassport.hu Bő egy hónapja már, hogy bejelentést tett a Miskolci VLC: Horkai György a klub utánpótlásában tevékenykedik tovább.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Az Atlanta Falcons levitte az étel-ital árakat az új stadionjában, mégis kifizetődő volt

A szurkolók elégedettebbek, többet költenek és hamarabb mennek be a stadionba. A profit ugyan kevesebb, de a járulékos hasznok miatt...

Close