Sportállás, Sportmunka — 2018/03/01 at 15:05

A hét sportos állásai (2018/9. hét)

by

A Karrier a sportban oldallal együttműködve, minden héten összeállítunk egy válogatást a hazai sportpiac aktuális állásajánlataiból.


Mintaszerelő technikus

Imádod a bringádat bütykölni és van tapasztalatod kerékpár összeszerelésben? Szereted a minőségi termékeket és szívesen részese lennél egy jó csapatnak? Ha igen, akkor TÉGED keresünk! Magyarország több évtizedes múlttal rendelkező, a GEPIDA kerékpárokat gyártó vállalata keres magas színvonalon teljesíteni képes munkatársat a következő pozíció betöltésére: Mintaszerelő technikus Mit szeretnénk kérni tőled?

Üzletkötő, márkaképviselő

A budapesti székhelyű Legenda Sport Kft. sportruházati és sportszer kereskedőként munkatársat keres a következő, teljes munkaidős munkakörbe: ÜZLETKÖTŐ, MÁRKAKÉPVISELŐ Feladatok: Csapatok / sportegyesületek, partnerek látogatása, kapcsolattartás, ügyfélkezelés A termékek képviselete, értékesítése Új potenciális partnerek felkutatása Promóciók és értékesítési akciók lebonyolításának támogatása A vevői észrevételek, az esetleges reklamációk kezelése Piaci információk gyűjtése és továbbítása az ügyvezető felé Elvárások: Középfokú végzettség Alapvető informatikai ismeretek (Outlook, word, Excel) Kiváló kommunikációs és kapcsolatteremtő készség Megbízható, egyenes, megnyerő személyiség A sport szeretete Vevőorientált szemlélet Munkabírás és rugalmasság Előnyt jelent a csapatsportokban való jártasság és kapcsolatrendszer.

Jóváhagyási munkatárs

Kapcsolattartás a kézilabda sportág sportszervezeteivel. A kézilabda, mint látvány-csapatsportág törvényi felhatalmazáson alapuló támogatási rendszerébe érkező kérelmek jóváhagyási folyamatával kapcsolatos tevékenység ellátása. A támogatási igazolások, igazolások kiállításában való részvétel. A beérkezett kérelmek bírálatában történő részvétel a jogszabályi kötelezettségek vizsgálata. Részvétel az MKSZ döntéshozó fórumai munkájának előkészítésében. Elektronikus Kérelmi Rendszerben történő folyamatos munkavégzés.

CrossFit edző

A Force Now! Cross-Functional Gym zuglói edzőtermébe CrossFit edző munkatársat keres! Szükséges: edzői tevékenységre jogosító végzettség (legalább folyamatban) súlyemelés, erőemelés, Kettlebell, HIIT, stretching edzésvezetési készség, alkalmasság főállás és kiegészítő tevékenység (reggel vagy délután) is lehetséges Előny: Edzésvezetés angol nyelven Számlaképesség Meglévő vendégkör Versenyzői szint a sportban A megfelelő jelölt számára akár a CrossFit Level 1 minősítés megszerzésében is anyagi segítséget nyújtunk!

 

További sportos állásokért, irány a folyamatosan frissülő Karrier a sportban oldal »

Álláshirdetés beküldése ezen a linken.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2018.03.01.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close