Sportszemle — 2018/02/28 at 06:30

Sportszemle 2018.02.28.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Viszlát, Bajnokok Ligája!

Az UEFA hivatalos weboldala kedden közölte az új típusú, következő szezontól induló, azaz 2018-19-es Bajnokok Ligája-szezon paramétereit, illetve, hogy hogyan lehet bejutni a legerősebb és leghíresebb európai futballkupa-sorozatba. A BL 32-es főtáblája meglehetősen leegyszerűsödik, 26 csapattal alapból feltöltik, azaz 26 helyre nem lesz semmiféle selejtező, automatikusan beosztják ezekre a csapatokat a legerősebb ligákból.

Budapest lesz 2019-ben Európa Sportfővárosa

Szabó Tünde sportért felelős államtitkár szerint fantasztikus elismerés a fővárosnak és a magyar sportnak, hogy 2019-ben Budapest lehet Európa Sportfővárosa. “Büszkék lehetünk erre a címre, a sportolóinkra, szakembereinkre, és Budapestre, hiszen ez a cím egyértelmű elismerése annak, hogy méltó házigazdái tudunk lenni nagyszabású sporteseményeknek, valamint, hogy a szabadidő- illetve az utánpótlássport terén is kiemelt szerepet töltünk be a nemzetközi sportéletben” – mondta az államtitkár kedden, a Bálnában rendezett “Budapest sportélete – Budapest Európa Sportfővárosa 2019” elnevezésű konferencián.

Aranybánya

Három cikket írtam abból a negyedórából, ami nekünk, újságíróknak jutott olimpiai bajnok négyesünkkel a kangnungi jégaréna interjúzónájában közvetlenül az után, hogy történelmet írtak, első győzelmünket szerezték téli játékokon. Aranybánya volt az a 15 perc Burján Csabával, Knoch Viktorral, Liu Shaolin Sándorral, Liu Shaoanggal.

Új szabályok miatt Márton Anita rögtön a döntőben kezd a vébén

Megváltozott szabályokkal kezdődik csütörtökön a birminghami atlétikai világbajnokság.

Tour de Hongrie: hat nap alatt 800 kilométer lesz a táv – NSO

Augusztus 14-én a siófoki prológgal rajtol el az idei Tour de Hongrie, Magyarország legrangosabb nemzetközi kerékpáros-körversenye, melynek mezőnye hat nap alatt tíz megyét érintve összesen 800 kilométert teljesít. A 2018-as útvonal (Fotó: tourdehongrie.hu) Az idei viadal útvonalát kedden az M4 Sport Sportreggeli című műsorában mutatta be Eisenkrammer Károly, a szervezőbizottság elnöke.

Igazi világmárka támogatja a békéscsabai röplabda Final Fourt

Március 10 és 11. között rendezik a MEVZA Cup Final Fourt a címvédő Békéscsaba otthonában.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2018.02.27.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close