Sportszemle — 2018/02/23 at 06:30

Sportszemle 2018.02.23.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Usain Bolt küldheti a pezsgőt a magyar sport legendáinak

Usain Bolt küldheti a pezsgőt a magyar sport legendáinak – Az olimpiai bajnokság olyan, mint a doktori cím? Kiírhatom a nevem elé, az ajtómra? Nagyon jókedvű értékelés a váltó tagjaitól életük legnagyobb napja után. Vb-t nem nyertek így együtt, az olimpiával kezdték.

Egyre csak ömlik az állami támogatás a fociba

Amióta a nyereséges cégek adójuk egy részét sportszervezeteknek is adhatják ahelyett, hogy befizetnék az államkasszába, elképesztő mennyiségű közpénz jutott a magyar labdarúgásnak. Sőt, rossz nyelvek szerint magát a társaságiadó-kedvezményt is azért találták ki, hogy Orbán Viktor miniszterelnök kedvenc sportága visszanyerhesse régi dicsőségét.

Magyar csapat a Tour de France-on?

Nagyon komoly célokat tűztek ki a Pannon Cycling Teamnél.

Planéta: Ha nem adok ki magamból száztíz százalékot, kár volt kijön

Örök ígéretként került Franciaországba, ahol egyre jobban felépíti magát – Planéta Szimonetta, a Chambray Touraine játékosa akár a női kézilabda-válogatottba is visszakerülhet. Planéta Szimonetta hosszú évek után végre sok időt tölt a pályán Planéta Szimonetta 2014 és 2016 között szerepelt minden felnőttvilágversenyen, de Kim Rasmussen az utóbbi egy évben kicsit elfelejtette.

Miklós Edit: ami történt, számomra felháborító

Míg a jégpályák környékén boldog magyarokkal találkozik az ember, addig a freestyle síző Sweany Elisabeth pjongcsangi produkciója óta a sízőknél áll a bál. A Magyar Sí Szövetség jelenlegi, ám több jogkörétől is megfosztott elnöke, Bajai András ugyanis komoly nézeteltérésbe keveredett korábbi kollégájával, barátjával, a szervezetet állítólag a háttérből irányító Kaszó Klárával – számolt be DIGI Sport – Sport 24 című műsora.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A hét sportos állásai (2018/8. hét)

A Karrier a sportban oldallal együttműködve, minden héten összeállítunk egy válogatást a hazai sportpiac aktuális állásajánlataiból.

Close