Sportszemle — 2018/02/22 at 06:30

Sportszemle 2018.02.22.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Leekens: Nincs Ronaldónk, nem focizunk úgy, mint a spanyolok

Március 23-án Kazahsztán, négy nappal később pedig Skócia ellen lép pályára a magyar labdarúgó-válogatott Budapesten. A kazahok elleni összecsapás lesz a belga Georges Leekens bemutatkozó mérkőzése. A szövetségi kapitány a MOLcsapat.hu oldalán azt mondta: a magyaroknak nincs Ronaldójuk, nem fognak olyan focit játszani, mint a spanyolok, de az a cél, hogy minden ellenfelünk utáljon ellenünk pályára lépni.

Megszállta a Fidesz a vergődő szegedi futballt

Minden jel szerint a szegedi labdarúgásba is betette a lábát a politika: annak ellenére állami milliárdokkal tömik ki a két klubot, hogy a Szeged 2011 FC jelenleg a kiesés ellen küzd az NB II-ben, a korábbi Tisza Volán utódja, a SZEOL SC pedig éppen tavaly bukott le a harmadosztályba.

Mikiegér-sporttá teszik az F1-et, véli Schumacher volt menedzsere

Akinek a halálhírét keltik, az sokáig fog élni – tartja a mondás. Willi Weber egy rá jellemző frappáns interjúban cáfolta a megromlott egészségi állapotáról szóló híreket, de odapörkölt a Liberty Media orra alá is. Volt menedzsere állítja: semmit sem tud Michael Schumacher hogylétéről.

Pécsről az EL-döntőig: Gera a VFC USE fiataljainak mesélt

Hogy született a „Gera-szaltó”? Melyik csapattársától félt a mágikus magyar? Mit tart eddigi pályafutása csúcsának? Válaszok a cikkünkben, melyben további érdekességekre is fény derül Gera Zoltán karrierjével kapcsolatban.

Hipnózisban voltam, nem emlékszem, mivel biztattam magam

Az egyetlen magyar műkorcsolyázó, Tóth Ivett magyar idő szerint szerda hajnalban mutatta be a rövid programját a phjongcshangi téli olimpián. A pontozók 53,22-re értékelték a teljesítményét, miután lejött a jégről. Ahogy megkapta az értékelését, rögtön nyilvánvalóvá vált, hogy a legfontosabb célját elérte, bekerült a legjobb 24 közé, és bemutathatja majd a kűrjét pénteken.

Hosszú Katinka csatát nyert, meghátrált a FINA

Az úszók újra bármennyi számban indulhatnak, majdnem teljes az idei világkupa-naptár.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Swaney lenne az új Eddie Edwards?

Elizabeth Swaney produkciója a téli olimpián nemcsak a hazai, de a világsajtót is bejárata. Ő lenne az új Eddie Edwards,...

Close