Sportállás, Sportmunka — 2018/02/22 at 15:15

A hét sportos állásai (2018/8. hét)

by

A Karrier a sportban oldallal együttműködve, minden héten összeállítunk egy válogatást a hazai sportpiac aktuális állásajánlataiból.


Corporate Communications & PR Specialist

The EHF is looking to further strengthen its communications operations with the addition of a ‘Corporate Communications and PR Specialist’.This is a newly created position in the EHF Media & Communications Department, working full-time out of the EHF Office in Vienna.

Irodai asszisztens és ügyfélszolgálati munkatárs

Dolgozz a Panhellen csapatával! Irodai asszisztens és ügyfélszolgálati munkatárs pozícióra munkatársat keresünk. Jelentkezz, ha szívesen dolgoznál a Panhellen Magyarország csapatában és megfelelsz az elvárásoknak. Ami a feladatod lesz: Ügyfélszolgálati teendők, vevői kapcsolattartás Kapcsolattartás beszállítókkal, alvállalkozókkal Irodai adminisztráció, titkársági feladatok ellátása Általános ügyintézés Web admin feladatok Amiben jónak kell lenned: Magas szintű angol nyelvtudás, szóban és írásban.

Üzletvezető

A budmil Zrt. a tatabányai Vértes Centerben található üzletébe keres rugalmas és divatorientált üzletvezető munkatársat! Jelentkezési feltételek: Kereskedelmi végzettség, boltvezetői OKJ bizonyítvány minimum 3 év kiskereskedelmi üzletvezetői tapasztalat Értékesítés orientált vezetési és döntéshozatali képesség Erősen motivált egyéniség Erős merchandising készség, kreativitás és divatorientáltság Önállóság és felelősségvállalás Előrelátó tervezési képesség a rövid ill.

Senior értékesítő

Rendezvényeink reklámfelületeinek és támogatói státuszainak értékesítésére tapasztalt munkatársat keresünk.

 

További sportos állásokért, irány a folyamatosan frissülő Karrier a sportban oldal »

Álláshirdetés beküldése ezen a linken.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2018.02.22.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close