labdarúgás, Sportmarketing — 2018/02/19 at 17:10

Barangolj az RCD Espanyol stadionjában a Google Street View segítségével

by

A Google technikusa bejárta a katalán klub 40 ezer férőhelyes otthonának minden szegletét. Elég menő lett a végeredmény!

Az RCD Espanyol, a katalán kormány és a Google együttműködésének köszönhetően igazán speciális stadiontúrában lehet része bárkinek a világon. A Google népszerű Street View szolgáltatása segítségével otthonról, a számítógép előtt ülve lehet szétnézni a barcelonai klub stadionjában és edzőközpontjában.

A szurkolók és érdeklődők számára egyedi élményt jelenthet panorámaképeken, 360°-os fotókon keresztül megtapasztalni, hogy milyen az RCDE stadion gyepén állni, milyen körülmények között készülnek a játékosok a mérkőzésre az öltözőben, vagy milyen a kilátás az elnöki páholyból. Gyakorlatilag a stadionban minden helyiségében körbe lehet sétálni a Street View-tól az utcaképeknél megszokott alapossággal befotózott virtuális túrán: a lelátón, a technikai zónában, a tetőn, az Auditoriumban, a VIP részen, az elnöki klubban, az elnöki szobában, az igazgatói zónában, az üzleti vendégeknek fenntartott hallban, az irodákban, a szurkolói boltban, a Ricardo Zamora Múzeumban, vagy éppen a történelmi mezek folyosóján.

Az európai labdarúgó klubok közül az RCD Espanyol az első, amelyik a Google Street View interaktív térképe segítségével megnyitotta a stadionját a nagyvilág előtt.

Forrás: rcdespanyol.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2018.02.19.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close