Sportszemle — 2018/02/15 at 06:30

Sportszemle 2018.02.15.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Vranjes kultúrsokkot kapott Magyarországon

A Telekom Veszprém edzője és a magyar kézilabda-válogatott kapitánya, Lubomir Vranjes a kimondta azt, amit eddig nem igazán mert senki itthon. A Vehirnek adott interjújában megállapította a svédekkel játékosként világbajnok, edzőként a német Flensburggal BL-győztes szakvezető, hogy a válogatott az elmúlt 30 évben nem nyert semmit.

A sportolószerelem nem ismer határokat, Phjongcshangban is dúl a lamúr

Valentin-napon kicsit más szemmel nézünk a sportolótérképre is. Gazdagok és szépek; magángéptől a börtönig. „A pénz nem boldogít” – tartja a közhely, ami épp attól az, hogy igaz. Érvényes volt a nagy nőfaló hírében állt golflegendára, Tiger Woodsra is; noha ő volt az első, aki sporttal szerzett vagyonát tekintve átlépte az egymilliárd dollárt, a magánéletben nem találta meg a számítását.

“Újítók vagyunk, nem csalók”

A brit szkeletonosok olyan “szuperruhában” versenyeznek a téli olimpián, ami az ellenfelek szerint jogosulatlan előnyt jelent.

Bódog: Megesett, hogy Klopp megvárt, és lekevert két pofont – NSO

Az európai topfutball főszereplőit a labdarúgás szerelmesei többnyire csak a televízió képernyőjéről vagy a lelátóról csodálhatják – ám valamikor a legnagyobb klasszisok és a legzseniálisabb szakemberek is pályakezdőnek számítottak. A kezdeti szárnypróbálgatásoknak időnként magyar szemtanúi is voltak, akik lapunk hasábjain idézik fel a ma már ünnepelt labdarúgókhoz, valamint az egész világ által csodált szakvezetőkhöz fűződő emlékeiket.

Két nyolcezer méter feletti hegycsúcs megmászására készülnek magyar hegymás

Újabb nyolcezer méternél magasabb hegycsúcsok oxigénpalack nélküli megmászására készülnek magyar hegymászók: Klein Dávid a 8027 méteren fekvő Sisapangma, míg Varga Csaba a Kancsendzönga 8586 méteres meghódítására indul tavasszal a Kalifa Himalája Expedíció 2018 részeként.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2018.02.14.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close