Sportszemle — 2018/02/14 at 06:30

Sportszemle 2018.02.14.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Összeraktuk magunkat, mostantól nincs veszítenivalónk mostantól

A téli olimpia negyedik versenynapján a magyar rövidpályás gyorskorcsolyázók megtették azt, amit magyar váltó még sohasem: bejutottak a döntőbe. Magyarország a legjobb európai. A férfiak először jutottak ki teljes létszámban az olimpiára, noha a kvalifikációs versenyek nem úgy sikerültek, ahogy szerették volna. Egyszer sem jutottak ugyanis a négy közé, és az utolsó pillanatig harcolni kellett a phjongcshangi részvételért.

Akkora, mint a Margitsziget, és nem létezne nélküle egy olimpiai sp

Aki a curlingversenyeket rendszeresen figyelemmel követi, annak nem meglepő a tény, de a nagyközönség körében nem feltétlenül közismert: egy lakatlan, nagyjából Margitsziget méretű skót sziget, Ailsa Craig nélkül aligha létezne mostani formájában ez az olimpiai sportág. Ailsa Craig Ailsa Craig kicsi szigete Skócia nyugati partjai mellett, a Firth of Clyde-ban található.

 

A katari szövetséggel kötött megállapodást az MLSZ

Edzők, játékvezetők és focisták képzéséről szól az együttműködés, melynek aláírása csak formalitás volt.

Miklós Edit ismét maximálisan terhelheti sérült térdét

Miklós Edit alpesi síző egy hónappal a műtétje után ismét maximálisan terhelheti sérült térdét. „A tavalyihoz képest sokkal egyszerűbb, gyorsabb lesz a rehabilitáció, a mindennapi gyógytornával kombinálva már erősítek is” – nyilatkozta a Digi Sport keddi, Sport24 című műsorában Miklós Edit. A lesiklásban olimpiai hetedik helyezett sportoló hozzátette, már 90 foknál jobban is behajlíthatja és maximálisan terhelheti a lábát.

Orbán Ferenc elmondja, mi a gond a magyar focival

Ha már a magyar labdarúgás jelenével, lehetséges jövőjével kapcsolatban előszeretettel példálózunk a méretüknél, gazdasági erejüknél fogva hazánkhoz hasonló, de velünk ellentétben leginkább exportra termelő futballkultúrákkal – Horvátország, Izland -, nem árt a hozzánk tán legközelebb levő Ausztriát is górcső alá venni.

Kosár: csodájára jár a világ a magyar tehetségnek – videó – NSO

„Hogyan lett a 17 éves Tóth Orsolya a világ leghíresebb 3×3-as játékosa?” – ezzel a címmel közölt cikket a Nemzetközi Kosárlabda-szövetség (FIBA) minap a hivatalos honlapján arról, hogy a tavaly sikert sikerre halmozó fiatal magyar kosárlabdázó hihetetlenül népszerű a közösségi médiában.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2018.02.13.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close