Sportszemle — 2018/02/13 at 06:30

Sportszemle 2018.02.13.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Hogyan lett világraszóló botrány egy asztmaspray-ből?

Chris Froome-ról lassan két hónapja lehet tudni, hogy megbukott a doppingvizsgálaton. Esélyt kapott, hogy tisztázza magát, de az időhúzás senkinek sem tesz jót. A versenyszervezőket is nehéz helyzetbe hozza, és a Tour de France-győztes sem jöhet ki jól igazán az egészből. A Sky kerékpárcsapata az elmúlt években félelmetesen dominálta a Tour de France-ot.

Nagyot szólt volna, ha Szoboszlai Dominik a Manchester Citybe megy

2017 nyara óta önállóan folytatja a „gyémántkereskedelmet” Esterházy Mátyás. A hivatásos játékosközvetítőre azért figyelt fel nemrég a futballközvélemény, mert ügyfele, a legnagyobb magyar ígéret, Szoboszlai Dominik 17 évesen 2021-ig szóló szerződést kapott a Red Bull Salzburgnál, ahol stabil tagja a felnőttcsapat keretének.

Fucsovics Márton top30-as játékos lehet

Az a Söderling nyilatkozott róla elismerően, aki le tudta győzni Rafael Nadalt a Garroson.

A foci már a gazdagoké: meccshotel a stadionban

2018-02-12 19:06:32 A Bayern München pár napja hivatalosan is bejelentette, hogy szerződést kötött a Mariott hotelhálózattal, aminek máris megvan az eredménye az Allianz Arénában. Íme a gazdagok kontra futballszurkolók harcának újabb fejezete. Nem csalás, nem ámítás, a Bayern München szerződést kötött a Marriott szállodalánccal, a megállapodás értelmében pedig a fenti képen látható, franciaággyal felszerelt luxusszobákból lehet majd nézni a bajor csapat meccseit – mindezt élőben, a stadionban.

Aki még Jürgen Kloppnak is visszaszólt Dortmundban – NSO

Az európai topfutball főszereplőit a labdarúgás szerelmesei többnyire csak a televízió képernyőjéről vagy a lelátóról csodálhatják – ám valamikor a legnagyobb klasszisok és a legzseniálisabb szakemberek is pályakezdőnek számítottak. A kezdeti szárnypróbálgatásoknak olykor magyar szemtanúi is voltak, akik lapunk hasábjain idézik fel a ma már ünnepelt labdarúgókhoz, valamint az egész világ által csodált szakvezetőkhöz fűződő emlékeiket.

Írógéppel verte szét Albert pályafutását a nagyhatalmú újságíró

Egy cikk, amely alapjaiban rengette meg a magyar labdarúgást, amely földbe döngölte a sportág egyetlen magyar Aranylabdását, Albert Flóriánt, és amely azért született meg, mert egy becsvágyó újságíró, Borbély Pál így akarta elfogadtatni magát azzal a közeggel, amelynek főszereplői mindig is kívülről jöttként tekintettek rá.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2018.02.12.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close