Sportszemle — 2018/02/07 at 06:30

Sportszemle 2018.02.07.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


150 millió forintot bukott a Videoton az ingyen lelépő Suljicon

2015 egyik legnagyobb hazai átigazolása volt, hogy a Videoton megvette az Újpest bosnyák szélsőjét Asmir Suljicot, akit sokan a magyar bajnokság legjobban cselező játékosának tartottak. Az akkor 24 éves Suljichoz jelentős reményeket fűztek Fehérváron, amiből aztán később nem sok valósult meg.

Kölnben ünnepli tizedik születésnapját a kézilabda BL Final4

A Lanxess Arénába garantált a telt ház, a város pedig kiváló házigazdája az eseménynek.

A Premier League is téli szünetre vonulhat egy új tervezet szerint

Az angol csapatok csúnyán megszenvedik, hogy nincs évközi pihenő. Ez változhat most meg.

A világ legjobb ívmérő óráját találták fel a magyarok – NSO

Edzőként, pszichológusként és majdhogynem barátként is ott áll minden pillanatban a rövid pályás gyorskorcsolyázók mellett Bánhidi Ákos és az egész stáb, hiszen a short track már-már olyan, mint a Formula-1. Knoch Balázs kezében ott a magyar fejlesztési ívmérő óra, amelyet eldugunk a nagyvilág elől (Fotó: MKOSZ) – Mennyiben más egy olimpiai felkészülés, mennyivel keményebb, esetleg hosszabb?

Ez volt a Patriots-korszak vége az NFL-ben?

Ez volt a Patriots-korszak vége az NFL-ben? – A Super Bowl után mindhárom koordinátorát elveszti a Patriots, a csapat legnagyobb sztárja, 41 éves lesz a következő szezonra, a második legnagyobb 28 évesen a visszavonuláson gondolkodik, a védelem pedig látszólag romokban. Mi jöhet Belichickéknek?

Közelről látta a halált, most a Fradi kéziseit edzi a volt fitneszdíva

Hivatásos katona édesapa és pedagógus, élsportoló édesanya gyermekeként Bánkuti Gabriellát születésétől fogva fegyelem és sport vette körül. Kőkemény munkával jutott el többször is a világ tetejére, így akár ötszörös fitneszvilágbajnokként is bemutathatná magát, de a színpadtól egy ideje elköszönt. Erőnléti edzőként több tucatnyi élsportoló felkészülését segítette az elmúlt húsz évben.

A TAO nélkül a gyerekek is kiszorulnának pályáról

Hogyan lehet fenntartani a gombamód szaporodó sportcsarnokokat, stadionokat? Ez a sportkormányzat egyik, ha nem a legégetőbb kérdése manapság, amire válasz egyelőre nincs. Mi is számtalan cikkben boncolgattuk a megoldási lehetőségeket, költségeket: egy 10 milliárdos stadion – ilyen kaliberű például a debreceni, szombathelyi aréna – esetében évi több száz milliós, csarnokoknál néhány tíz milliós üzemeltetési tétellel kell a kluboknak számolniuk Kis lépés a megoldás felé, hogy februártól elindul a sportlétesítmény-menedzsment szak a Zsigmond Király Egyetemen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Eljött a fizetős focisták kora? Szaúd-Arábia kilenc játékost küld Spanyolországba

Lionel Messinek azért még nem kell aggódnia.

Close