Uncategorised — 2018/01/26 at 07:50

A hét sportos állásai (2018/4. hét)

by

A Karrier a sportban oldallal együttműködve, minden héten összeállítunk egy válogatást a hazai sportpiac aktuális állásajánlataiból.


Klublicenc szakértő

A Magyar Labdarúgó Szövetség felvételt hirdet Klublicenc szakértő munkakör betöltésére. Az alkalmazás feltétele közgazdasági végzettség, továbbá megfelelő szakmai gyakorlat. Bérezés megállapodás alapján történik.

Áruházvezető

Olyan emberekre építünk és számítunk, akik a sport és a mozgás iránti szenvedélyüket nálunk foglalkozásszerűen szeretnék űzni. Képzett, rugalmas és vevőorientált munkatársakra van szükségünk, akik inspirálják a vevőket. Együtt minden nap a legjobbat nyújtjuk, és együtt örülünk a sikereinknek! WE LOVE WHAT WE DO… Mi szeretjük, amit csinálunk. Nekünk való, amit csinálunk!

Üzletvezető helyettes

Magyarország legnagyobb sportcipő-üzlethálózatába üzletvezetőket keresünk országszerte.

Testnevelés szakos tanár

A Budapesti Komplex Szakképzési Centrum a “Közalkalmazottak jogállásáról szóló” 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet a Budapesti Komplex Szakképzési Centrum Kaesz Gyula Faipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája számára testnevelés szakos tanár munkakör betöltésére. A közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony Foglalkoztatás jellege: A munkavégzés helye: Budapest, 1149 Budapest, Egressy út 36.

 

További sportos állásokért, irány a folyamatosan frissülő Karrier a sportban oldal »

Álláshirdetés beküldése ezen a linken.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2018.01.26.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close