labdarúgás, Sportmarketing — 2018/01/25 at 19:50

Az Arsenalé az első kriptovaluta szponzoráció a Premier League-ben

by

Az együttműködés miatt új partneri kategóriát alkottak. A CashBet digitális valutáját reklámozzák.

A Premier League klubok közül az Arsenal szállt be először szponzoráció szintjén a kriptovaluta bizniszbe. A friss megállapodás szerint a CashBet Coin lett a klub hivatalos blokklánc partnere.

Az Arsenal a az online kaszinóknak és fogadóirodáknak platformot biztosító digitális gaming szolgáltatóval, a CashBettel kötött szerződést. A Cashbet Coin a CashBet kriptovalutája, amelyet kifejezetten a gaming piac fizetőeszközének szánnak. Most kezdődött meg a Cashbet Coin előzetes kibocsátása, ezért aktuális a hírverés.

Mi az a kriptovaluta?

A kriptovaluta olyan digitális eszköz, amely fizetőeszközként is funkcionál. A kriptovaluta lényege, hogy nem szükséges hozzá egy bankrendszer, vagy állam léte, hanem matematikai bizonyítékra épül egy teljesen digitális, decentralizált rendszerben. Kriptográfiát, vagyis titkosítást használ a tranzakciók biztonságossága érdekében. A Bitcoin a legelső és legismertebb kriptovaluta, de már nagyon sokféle virtuális valuta létezik.

A megállapodás értelmében a CashBet Coint kiemelt felületeken hirdetik az Arsenal otthonául szolgáló londoni Emirates stadionban. A CashBet pedig használhatja az Arsenal játékosainak képét, valamint a klub címerét a kommunikációs anyagaiban, így már a honlapján is Arsenal témájú nyitóoldallal fogadja a látogatókat.

Forrás: insideworldfootball.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2018.01.25.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close