Sportállás — 2018/01/19 at 09:10

A hét sportos állásai (2018/3. hét)

by

A Karrier a sportban oldallal együttműködve, minden héten összeállítunk egy válogatást a hazai sportpiac aktuális állásajánlataiból.


Sportszakmai referens/gazdasági ügyintéző

A Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ) agilis, precíz, magabiztos és motivált munkatársat keres sportszakmai referens/gazdasági ügyintéző munkakörbe.

Head of Online

Sporttáplálék kiegészítők kereskedelmével foglalkozó, dinamikusan fejlődő cégünk​ Head of Online munkatársat keresünk teljes munkaidőben, azonnali munkakezdéssel. A BioTechUSA közel 700 alkalmazottal, 130 franchise üzlettel, és közel 70 országra kiterjedő forgalmazói hálózattal Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban növekvő sportcélú minőségi táplálék-kiegészítők gyártója és forgalmazója. Küldetésünk a sport és az egészséges életmód népszerűsítése és támogatása.

Német nyelvű marketing és PR menedzser (részmunkaidős)

Bárki mondhatja, hogy hangosabban, jobban, másképpen. Nekünk, a JOHN REED-nél a fitnesz a mindenünk és szeretjük a jó zenét. Ezért ötvözzük a sportot, a zenét és a design-t egymással és ledöntjük a hagyományos edzés határait. Nálunk a fitnesz nem csak a tiszta alakformálásról szól, hanem egy új mozgásforma zenéje.

Eladó

Sportruházat értékesítésében jártas, sportot kedvelő munkatársat keresünk fiatalos csapatunkba. FELADATAID LESZNEK: Vásárlók magas színvonalú kiszolgálása Kassza kezelése Bolt megjelenésének folyamatos karban tartása Áru feltöltése, áru mozgatása Rendelések felvétele SZÜKSÉGES TAPASZTALAT: 1-3 év szakmai tapasztalat MUNKAVÉGZÉS HELYE: 4027, Debrecen, Füredi út 49-51.

 

További sportos állásokért, irány a folyamatosan frissülő Karrier a sportban oldal »

Álláshirdetés beküldése ezen a linken.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2018.01.19.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close