Sportszemle — 2018/01/18 at 06:30

Sportszemle 2018.01.18.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


168 millió euróval többet kaszált a MU tavaly, mint tavaly előtt

Az előző pénzügyi évben az európai futballklubok közül a Manchester United könyvelhette el a legnagyobb bevételt. Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) közleményéből kiderül, az Európa Liga-győztes angol egyesület a megelőző évhez képest 32 százalékkal növelte a számlájára érkező pénzösszeget, 689 millió eurós bevételre tett szert az egy évvel korábbi 521 millióval szemben.

Halálcsoportba került Felvidék az alternatív foci-vb-n

A nyári FIFA labdarúgó-világbajnokság előtt két héttel veszi kezdetét az a torna, amelyen el nem ismert, vagy részben elismert régiók, illetve nemzeti kisebbségek vesznek részt. Ha már igazi foci-vb-re nem tud kijutni a magyar válogatott, legalább ezen a tornán képviselje két csapat is a nemzetet.

Ilyet is ritkán hallani magyar focistától

A nyilatkozatát olvasva már értjük, hogy juthatott 17 évesen ilyen messzire Szoboszlai Dominik.

Hihetetlen: a dédapa, nagyapa, apa és anya után a fiú is gólt lőtt

A futballvilágban egyedülálló dolgot cselekedett az Indonézia elleni felkészülési mérkőzésen Albert Gudmundsson, a PSV 20 esztendős szélsője. A fiatal támadó háromszor is betalált a délkelet-ázsiaiak kapujába, így folytatott egy elképesztő családi örökséget. Gudmundsson édesapja, édesanyja, anyai nagyapja és anyai dédapja is válogatott futballista volt, sőt, mindannyian ünnepelhettek gólt is nemzeti mezben (igaz, az édesanya „csak” utánpótlás-korosztályban).

Ázsiába is hívják Keszthelyi Vivient, de elsősorban Európa a cél

Továbbra is zajlanak a tárgyalások arról, hogy Keszthelyi Vivien, a magyar autósport történetének valaha volt legfiatalabb, nemzetközi túraautó sorozatban pontot szerzett pilótája hol folytatja pályafutását, az viszont már körvonalazódni látszik, hogy a szakmai stáb továbbra is Európában képzeli el a 17 éves tehetség jövőjét.

AO: Újabb Fucsovics Márton csoda, egy lépésre került Roger Federertől

A 21. század magyar férfitenisz-történetének legnagyobb sikerét érte el.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Mayweather új pályán

A veretlen ökölvívó a múlt héten, a 2018. évi Las Vegas-i CES [Consumer Electronic Show] eseményen mutatta be új "Mayweather...

Close