Sportszemle — 2018/01/17 at 06:30

Sportszemle 2018.01.17.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A Bajnokok Ligája óriási biznisz a kis csapatoknak

Két klub kivételével mindenki növelni tudta a bevételeit.

Kabát: A Celeb vagyok után még a fradisták is írták, hogy büszkék rám

Amikor lebeszéltük az interjút, azt mondta, akkor tudunk majd beszélni, mikor úton lesz Győr felé. A végén még visszatér a csapathoz, amelyet elhagyott a Celeb vagyok, ment ki innen! valóságshow kedvéért? Nem erről van szó, menedzseremmel, barátommal, Vörösbaranyi Józseffel találkoztam, aki jelezte, hogy érkeztek megkeresések különféle csapatoktól.

“Azt hittem, ott fulladok meg három orvos között” – Miklós Edit írása | Hosszabbítás

Szerkesztői kiegészítés: Miklós Editet arra kértük meg néhány hete, hogy a tavalyi balesete egy éves évfordulójára írja meg az emlékeit arról a bukásról, illetve a rehabilitációjáról. Az írását, amely még azelőtt elkészült, hogy elutazott volna a Bad Kleinkirchheim-i versenyre, január 15-én, hétfőn terveztük élesíteni.

Légiósok: „Nem az a nagy szó, hogy hosszabbítottak Szoboszlaival…

Szoboszlai Dominikban nagy lehetőséget látnak Salzburgban „Nem is a szerződéshosszabbítás ténye a nagy szó önmagában, hanem az a folyamat, aminek eredményeképpen ez megtörténhetett – reagált a Nemzeti Sport Online megkeresésére Szoboszlai Dominik menedzsere, Esterházy Mátyás. – Szakmailag ugyanis olyan utat járt be egy év alatt Dominik, ami nagyon ritka.

Megvan Fucsovics első Grand Slam-győzelme

Fucsovics Márton is megkezdte az Australian Opent. Az első fordulóban az a moldáv Radu Albot volt az ellenfele, akit kétszer is legyőzött Davis-kupa-meccsen, és a világranglistán hét hellyel állt mögötte a meccs előtt. A moldáv kezdett jobban, de aztán a stabilan teniszező magyar játékos – kihasználva ellenfele hibáit is – 6:2-re hozta az első szettet.

Tíz akadémiát akkreditált a kosárszövetség

A szövetségi felülvizsgálatot követően tíz akadémia használhatja a jövőben a Nemzeti Akkreditált Kosárlabda Akadémia elnevezést. Az MKOSZ keddi sajtótájékoztatóján Szalay Ferenc elnök közölte: tavaly a második félévben a Testnevelési Egyetemmel (TF) közösen elvégzett audit során megvizsgálták az utánpótlás-nevelő klubok szervezeti felépítését, infrastruktúráját és gazdálkodását, és december 31-ig tíz akadémia teljesítette az előírt kritériumok 85 százalékát.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Máris bajban a Forma 1 az új logó miatt

A Forma 1 tavaly novemberben bemutatott új logója nagyon hasonlít a 3M egyik védjegyére. Vizsgálják az esetet.

Close