Sportszemle — 2018/01/16 at 06:30

Sportszemle 2018.01.16.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A magyar futballista drága és lusta

Bódog Tamás, a DVTK edzője volt a Digisport reggeli műsorának vendége, és a rá jellemző nyílt beszédet hallhattuk ezúttal is tőle. Legfontosabb megállapításai: A fiatal magyar játékosok ára perverz módon az egekbe emelkedett. Nem tudnak annyit, mint amennyire taksálják őket. A fiatal magyarok ára mellett nagy probléma a hozzáállásuk.

Miklós Edit: Nehéz most pozitívnak lenni

Tizenhárom hónappal az olimpia előtt elszenvedett térdsérülése után még sikerült úgy visszatérnie Miklós Editnek, hogy a jó szereplés esélyével legyen ott a februári téli játékokon, ám a Phjongcshangot egy hónappal megelőző baleset ezt már ellehetetleníti. A 2014-ben Szocsiban lesiklásban hetedik helyezett síző szombaton a világkupa-sorozat ausztriai, Bad Kleinkirchheim-i állomásán bukott, a jobb térdében elszakadt a keresztszalag.

Fucsovics Mártonban benne van a győzelemhez szükséges extra

Noha az ausztrál fővárosban, Canberrában végül a döntőben a rutinos olasz Andreas Seppi megállította, a még mindig csak 25 éves, egykori junior Grand Slam-győztes magyar teniszező, Fucsovics Márton komoly önbizalommal várhatja az év első major tornáját, a hétfőn kezdődött Australian Opent. Fucsovics jelenleg a 80. helyen áll a világranglistán, ez a legjobb eredménye.

Az állam nyakán maradnak a méregdrágán megépülő stadionok? – Qubit

Nem egyszerű dolog stadiont üzemeltetni Magyarországon: üzletileg eddig kevés elkészült létesítményt sikerült sikerre vinni. Ráadásul egyre inkább úgy tűnik, hogy a hamarosan elkészülő újabb stadionokban sem sokan látnak fantáziát – így végső soron több helyen is az államra vagy az önkormányzatokra maradhat a feladat, és természetesen az esetleges veszteség is.

Férfi kézi Eb: először közös csapatban – egy asztalnál a Dujshebaev

A horvátországi férfi kézilabda Európa-bajnokság különleges a korábbi magyar szövetségi kapitány, Talant Dujsebajev és családja életében, ugyanis mindkét fia tagja a spanyol keretnek. Második csoportmeccsünk (kezdés: 18.15, Tv: M4 Sport, élőben az NSO-n) előtt leültünk Alexszel és Daniellel, akikkel édesapjuk hatásáról, valamint közös válogatottbeli élményeikről is beszélgettünk.

Női kézi: a nyártól Norvégiába költözhet a Győr fiatal irányítója –

A jelenleg a Vác női kézilabdacsapatában kölcsönben szereplő Lakatos Rita a nyáron országot válthat és Norvégiában folytathatja pályafutását. A Győri ETO kötelékébe tartozó 18 éves irányító két évre kölcsönbe kerülhet a Byasen együtteséhez, a váltással régi vágya teljesülne.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2018.01.15.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close