Sportállás — 2017/12/22 at 15:30

A hét sportos állásai (2017/51. hét)

by

A Karrier a sportban oldallal együttműködve, minden héten összeállítunk egy válogatást a hazai sportpiac aktuális állásajánlataiból.


Teqball promóciós munkatárs

A magyarok által alapított Teqball Kft., csapatának bővítése céljából, munkatársakat keres Teqball promóciós munkatárs pozícióba. A Teqball asztal egy olyan multifunkciós sporteszköz, amelyen öt különböző sportot is lehet űzni és ezért nagyon közkedvelt szabadtéri és beltéri rendezvényeken egyaránt.

Pénzügyi asszisztens

A Magyar Evezős Szövetség működési területén szervezi, irányítja és ellenőrzi az evezős sportágban folyó szakmai tevékenységet, közreműködik a Sporttörvény, valamint az egyéb jogszabályok által meghatározott feladatok ellátásában. Összehangolja az evezős sportért tenni akarók tevékenységét, koordinálja munkájukat, szervezi az evezés fennmaradásához és fejlődéséhez szükséges feltételek biztosítását.

Senior értékesítő

Rendezvényeink reklámfelületeinek és támogatói státuszainak értékesítésére tapasztalt munkatársat keresünk.

Franchise merchandising munkatárs

Sporttáplálék kiegészítők kereskedelmével foglalkozó, dinamikusan fejlődő cégünk Franchise merchandising munkatársat keres azonnali munkakezdéssel, teljes munkaidőben. A BioTechUSA több mint 700 alkalmazottal, 130 franchise üzlettel, és közel 70 országra kiterjedő forgalmazói hálózattal Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban növekvő sportcélú minőségi táplálék-kiegészítők gyártója és forgalmazója. Küldetésünk a sport és az egészséges életmód népszerűsítése és támogatása.

 

További sportos állásokért, irány a folyamatosan frissülő Karrier a sportban oldal »

Álláshirdetés beküldése ezen a linken.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2017.12.22.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close