Sportszemle — 2017/12/15 at 06:30

Sportszemle 2017.12.15.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Bölöni: Magam kopogtam be az MLSZ-hez, itt vagyok, ha kellek

Bölöni: Magam kopogtam be az MLSZ-hez, itt vagyok, ha kellek – Amikor viszont felkérték, húzta az időt, Csányi pedig megsértődött rá. Bölöni indította el C. Ronaldót, Varane-t, Cechet, de a magyar futballra nincs befolyása, a sajtó jobban szerette volna őt, mint a focivezérek. Antwerpenben látogattuk meg.

A sportteljesítmény legális növelését kutatják

A diagnosztika a versenysport esetében immár elengedhetetlen előfeltétel.

Pálinger: nem okoztunk csalódást

Pálinger Katalin, a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) alelnöke szerint minden mérkőzés a fejlődést szolgálta a németországi világbajnokságon a nyolcaddöntőben búcsúra kényszerülő női válogatott életében. A magyarok három-három győzelemmel és vereséggel zártak a vb-n, megverték Argentínát, Lengyelországot és Csehországot, kikaptak a címvédő norvégoktól, a svédektől, majd a nyolc közé jutásért az olimpiai ezüstérmes franciáktól.

Búcsúzik a legnagyobb: egy korszak végét jelenti Phil Taylor kiszállása

2017. december 14. és 2018. január 1. között rendezik a 25. PDC darts-világbajnokságot a londoni Alexandra Palace-ban. Noha a verseny legnagyobb esélyese a kétszeres világbajnok, címvédő holland Michael van Gerwen, de a show-t egyértelműen elviszi minden idők legsikeresebb játékosa, az utolsó megméretésére készülő, a torna után véglegesen búcsúzó Phil Taylor.

Orosz: Sokszor a szemünkre vetették, hogy csúnya játékkal győztünk

Orosz Pál, a Ferencváros vezérigazgatója boldog, hogy a bajnoki tabella élén áll a csapat, ugyanakkor továbbra sem adná alább annál, mint hogy a zöld-fehérek az Európa-liga csoportkörébe szerepeljenek. Orosz Pál vezérigazgató örök optimista, hiszen marketingszakemberként is tisztában van azzal, hogy az olyan értékes futballmárkához, mint amilyen a Ferencváros is, a siker, a jó szereplés, a győzelem hozzátartozik (Fotó: Koncz György) – Minden jó, ha a vége jó?

Mi legyen az F1-es gridgörlökkel?

Az esernyőtartó vagy a rajtrácson álldogáló, illetve az eredményhirdetésnél segédkező-reprezentáló hosztesszek megszokottak a Forma-1-ben, de napjaink változó társadalmában csak idő kérdése volt, mikor merül fel konkrétan ez a kérdés. A Forma-1 sportszakmai részét irányító Ross Brawn egy BBC-s rádióinterjúban szembesült a felvetéssel, tényleg szükség van-e gridgörlökre a sorozatban.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A hét sportos állásai (2017/50. hét)

A Karrier a sportban oldallal együttműködve, minden héten összeállítunk egy válogatást a hazai sportpiac aktuális állásajánlataiból.

Close