Sportszemle — 2017/12/14 at 06:30

Sportszemle 2017.12.14.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Van rá esély, hogy jövőre nem tudok rajthoz állni

Michelisz: Van rá esély, hogy jövőre nem tudok rajthoz állni – Michelisz Norbert dolgozik saját és csapata versenyeztetésén is, de 2018 körül több a bizonytalanság, mint eddig bármikor. Csak azért nem fogad el ajánlatot, hogy versenyezzen, ő nyerni akar. A katari kudarcon még mindig nem tudott teljesen túllépni.

Csak pár ezer ember kíváncsi a magyar élfocira

Ismeretes és sokat idézett elképzelés az, amit a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke, Csányi Sándor hat évvel ezelőtt lefektetett. A magyar futball 2020-ig szóló stratégiai fejlesztési tervei között a következőket említette: 2014-ig hatezerre, 2020-ig tízezerre kell növelni az egyes első osztályú mérkőzésekre kilátogató drukkerek számát.

„Sala” receptje: önbizalom és alázat | Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia

Az első pár meccshez képest a vége felé már sokkal felszabadultabb voltam, jobban átláttam a játékot, nem „görcsöltem rá” annyira egy adott szituációra, mint például az első két mérkőzésen. Noha éreztem, hogy a világ legjobb játékosai ellen futballozunk, az is világossá vált számomra: soha nem szabad úgy kimennünk a pályára, hogy félünk a másiktól, bíznunk kell önmagunkban, és akkor nem lehet komoly probléma.

Végünk van, vagy csak most kezdődünk? – NSO

December 6-án, éppen Mikuláskor, az emberiség története új korszakába lépett. Az eddigi életmódunk alapvető változásához közeledünk. Érdekes, hogy pont az egyik legősibb játék, szellemi sport, a sakkozás világából tudhattuk meg, hogy a science fiction világa életre kelt.

Sport legyen az F1, ne show! – követeli a GPDA

Hosszú idő után először teljes jogú tagjává fogadta a GPDA-t a Formula-1. 1994 óta először valamennyi aktív F1-es versenyző tagja a pilóták biztonsági szervezetének, amely máris követeli: az F1 a jövőben is sport maradjon, ne show. Sokkal hatékonyabban képviselheti a pilóták érdekeit az érdekvédelmi szövetségük, miután a Formula-1 tulajdonosa, a Liberty Media teljes jogú tagjává fogadta a szervezetet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2017.12.13.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close